Mistrovství Micro v Polné – předstartovní info

Igor Vlahovič


<p>
Mistrovství modelů Micro se nezadržitelně blíží. Termín 25. – 26.3.2011 se již musel dostatečně zapsat do paměti všem milovníkům modelů elektro malých <!– separe –>měřítek. A nebylo k tomu ani potřeba baneru v záhlaví tohoto portálu.
</p>
<p>
Tento podnik má na starosti Vladimír Vomlel a i tento rok to vypadá na zopakování úspěchu z minulých ročníků. Toto klání v jeho podání mělo vždy úroveň a účast byla také dosti vysoká. Vždyť je to nejen závod, ale také setkání všech příznivců modelů 1/18, Mini Z, Formule 1/18 na konci zimní sezóny.
</p>
<p>
Pořadatel zajistil místo pro konání akce – zámek v Polné u Jihlavy. Zde se bude nacházet kobercová dráha s depy. Je možné se zde ubytovat, popřípadě když ne zde, pak v městečku Polná. Info podá přímo pořadatel. Zde je kontaktní mail: v.vomlel@seznam.cz
</p>
<p>
Dále akci zastřešují sponozoři, bez kterých by se tato akce těžko realizovala. Je připraveno občerstvení, věcné ceny, diplomy a mnoho dalšího. Náhradní díly na modely budou na závodě dispozici ( v omezené míře).
</p>
<p>
Závod se pojede na čipech AMB a na čipech Robitronic. U časomíry bude blanenský Pavel Magda. Člověk na pravém místě.
</p>
<p>
Kromě závodu se mnozí těší na workshop s Ing. Lukášem Diblíkem, který je na pořadu již v pátek 25.3.2011 v dopoledních hodinách. Bude se tam přednášet o všem, co je spojeno s 2WD podvozky. Lukáš je konstruktér těchto podvozků v měřítku 1/18.
</p>
<p>
Mediálně bude akce zastřešena jednak portálem Masters.cz, který je jedním ze sponzorů. Na Masters.cz bude již od pátečních večerních hodin probíhat ONLINE report, který bude obsahovat aktuální info, foto a video (to bude nahráváno dle stavu připojení). Dále bude na akci reportér Rc Magazine.cz kolega Ladislav Beran, takže info bude i na tomto portále.
</p>
<p>
Když jsem se díval na seznam přihlášených, není jich rozhodně málo. Aktuální startovní listinu najdete <a href=“http://www.rcautoklub.cz/zavody/?id=2″ target=“_blank“>ZDE</a>. Pravda, někteří jedou i více kategorií (Igor Vlahovič jede pouze OPEN, Stock je mylně zaslán), ale i tak seznam obsahuje mnoho zvučných jmen i nováčků. Konkurence bude ve všech směrech velmi dobrá.
</p>
<p>
Snad bylo sděleno vše podstatné. Tento víkend bude ve znamení adrenalinových klání modelů malých měřítek a vy můžete být u toho. Buď jako jezdec, nebo jako divák. Volba je ponechána na vás.
</p>