HIT poslední závody roku 2022 info

Igor Vlahovič


Vánoce se nám rychle blíží a taky se blíží velký vánoční dvojzávod v Holešově! Nebojte se nezapomněli jsme na vás, a připravujeme pro vás druhý a třetí závod letošního HITU který se uskuteční 27.12 a 28.12!
Povíme si teda něco málo k organizaci. Dráha se staví 26.12 od 14:00 a rádi uvítáme jakoukoliv pomoc při stavbě. Tréning začne přibližně v 16:00. Tréning bude zpoplatněn 200 Kč, ovšem ti co budou pomáhat se stavbou trati, nebo uklízením 28.12 budou mít tréning zdarma! Tréning bude do večerních hodin, záleží jak se domluvíme na místě, pravděpodobně do 23:00. V úterý následuje první závod, tak jak ho znáte, možná přidáme nějakou tu finálovou jízdu Po vyhlášení prvního závodu OTAČÍME SMĚR a trénujeme na druhý závod, uděláme si to zajímavé ve středu odjedeme druhý závod a na závěr po vyhlášení si dáme malinkou vánoční tombolu.
Specialitou pro tenhle závod je možnost přespání v tělocvičně. Kdo bude chtít přespat, tak nám napište, ať víme s kým počítat.
V bufetu potkáte stejnou příjemnou obsluhu jako na prvním závodě, jediná změna bude v hlavním jídle. Někdy za týden hodím anketu se 2/3 hlavními jídly, na všechny 3 dny zvlášť. Prosím vás buďte tak ochotní a zahlasujte, co kdo budete chtít. Není jednoduché odhadnout a připravit tolik porcí včas. Tak abychom aspoň trochu věděli kolik toho navařit, samozřejmě něco navíc bude.
Těšíme se na vás po štědrém dni.