MR cup nově i v zimě ?!

Aleš Horák


Doba není aktuálně nakloněna novým pořadatelům a spíše pořadatelé ubývají nebo se stahují do jedné lokace. Na Moravě to vypadalo ještě hůře a po „pauze“ HITu je zatím nejasná budoucnost i na Mibu a dalším cupem, co měl opustit kalendář, byl Winter race. To by ovšem znamenalo konec halové sezóny Rc modelů na jižní Moravě úplně. A to nechceš!

Přišla nabídka a ani z mého pohledu trenéra sekce by nebylo dobré jí odmítnout a vzniklo sloučení MRcupu s RC Blansko a zima se nově pojede pod záštitou MRcupu.¨

Co to pro Vás znamená?

Nic se nezmění a pojedeme stále v hale v Jedovnicích.  Stále Vás závodem bude provázet Pavel za časomírou. Příprava a další organizační věci budou probíhat jako do posud a pokud někdo bude chtít pomoc, budeme jen rádi.

Kategorie se pojedou jako v létě, jen přibude kategorie 1/12.

Pro registrované jezdce RCAČR bude stále sleva na startovném (přebírám i se závazky).

Aktuálně jednám s novým pánem Bufetu a vypadá to, že mňamky z Blanska budou i v Jedovnicích.

Páteční trénink ve večerních hodinách a vlastně vše jak jste zvyklí …

Co to znamená pro pořadatele?

Stanovení termínů v nejistém roce a roce. Máme !

 

Sobota 16.10.2021

Sobota 20.11.2021

Sobota 11.12.2021

Sobota 29. 1.2022

Sobota 19.3.2022

 

Únorová pauza na MČR je také započtena a termínově jsme se snažili netrefit do Bohumína a zbytečně nestřílet termíny do ostatních, ale hala není patrová a ani nafukovací, takže to úplně vykrýt nešlo.

Co se dále řeší?

Mnoho věcí co aktuálně nemá cenu rozebírat, ale není toho málo a možná to vše zase zlikvidují nařízení vlády. Pokud ne budeme muset být všichni naočkovaní a nebo … Nebudu spekulovat, ale omezení nás jistě dostihnou a uvidíme, jak moc a co se vlastně bude dít.

Děkuji všem, co mě do tohoto opět podpořili (především kolektiv kolem MRcupu, Pavel a RC Blansko – bez kterých bych do toho nešel!) a těším se, že vše klapne a uvidíme se i v zimní sezóně v Jedovnicích..

 

Děkuji za MRcup Aleš Horák

 

P.S. Teď pojďme ovšem na přípravy vrcholu letošního léta – MRcupu v Blansku i se zahraniční účastí nejen ze Slovenska !!!