MR Cup snad COVID-19 neovlivní

Aleš Horák


MRcup v Blansku? I přes přísná hygienická opatření stále řešíme…

Aktuální stav okolo viru není příjemný. I přes posun termínu z důvodu počasí. Jsme stále v nejistotě jestli nám poslední závod nezakáže někdo z vyšších míst. Přípravy, i přes nejistotu, stále probíhají …

Budeme vycházet nejen z doporučení 3R. Rouška, rozestup a mytí rukou. Rouška nás bude zdobit při volném pohybu mimo své depo a na tribuně. Tribuna s omezeným počtem jezdců je také limitně daná a ani toto nařízení nebudeme obcházet.

Depa rozdělíme na několik jednotek pomocí zástěn a budeme pracovat na dalších opatřeních, které postihnou nejspíš bufet. Desinfekční prostředky u vstupů budou samozřejmostí a mnoho dalšího je stále v řešení…

Neberte to prosím jako „buzeraci“, ale spíše vstřícné gesto a snahu pořadatele. Mohli bychom závod zrušit, bez povšimnutí a všechna již započatá práce by padla na vrub epidemie, ale momentálně bojujeme a budeme se snažit pro závod udělat maximum!

Nechceme jít proti nařízení, ale sbíráme poslední síly v tomto hodně těžkém roce něco udělat.

Držme si palce a budeme čekat na vyjádření města, které bychom měli vědět nejpozději ve čtvrtek do 12h. Kdy se i rozhodne, jestli poslední závod MRcupu pojedeme nebo nám ho zruší.

Budeme bojovattttt……