DJI Mavic Air2 již brzy v testech díky smartwear.sk

Igor Vlahovič


Tento týden obdržím od společnosti https://smartwear.sk/ dron DJI Mavic Air2 v základní verzi a započne testování tohoto produktu.

Tato společnost mě oslovila, zda bych měl zájem o dlouhodobou spolupráci v oblasti testování techniky od společnosti DJI – především drony a příslušenství. Jejich rozhodnutí oslovit mě padlo po dlouhodobém sledování mého kanálu YT a jeho obsahu co se dronů týče.

Po podepsání nezbytných smluv mi bude nyní dron k dispozici na neomezenou dobu a já se budu snažit jej otestovat co nejlpépe. Mám k němu i DJI Care pro klid a větší jistotu.

Začnu představením dronu a pak začnou jednotlivé testy. Struktura se bude konzultovat se smartwear.sk. Všechny testy budou prezentovány zde na portálu masters.cz, kde bude text, fotogalerie a vždy vloženo video s obsahem.

DJI Mavic Air2 bude první vlaštovka, kde se doladí drobnosti a na dalším produktu už to bude pokračovat dle dohodnutého scénáře.

Věřím, že mnohým uživatelům přinesu informace, které jim pomohou k výběru toho či onoho dronu v případě zájmu koupit jej.

Již velmi brzy se můžete těšit na představení dronu DJI Mavic Air2, který je už v tuto dobu na cestě.

Děkuji tímto společnosti smartwear.sk za projevenou důvěru a možnost pro tuto společnost nezávisle testovat. Pokud se vše bude vyvíjet správným směrem a v oboustranné spokojenosti (včetně kladných ohlasů diváků), pak možná pomůže společnost k lepší dokumentární technice. Ale to je budoucnost.