MR Cup informace jsou zde

Aleš Horák


Parádní předposlední závody letošní sezóny máme za sebou. Brno nás přivítalo krásným počasím a opět parádní tratí. Tentokrát jsme jeli v opačné směru a hodně jezdců to bavilo mnohem víc než v klasickém směru. Značně víc adrenalinu na rovince a příjemnější projetí esíčka u časomíra je prostě bavilo. I mě směr dělal větší radost.

Hodně překvapení ve výsledcích se objevilo hned v kvalifikacích. Do PRO Stocku se přihlásil po roce Lukas Hoch a hned se zařadil ke špičce v této kategorii. Ve Finálovkách vyhrál hned první jízdu po chybě Radka a začínalo být veselo. Radko ovšem nenechal nic náhodě a další dvě finále i přes tlak Lukase udržel. Třetí dojel přes pár hodně horkých chvilek Šimon. O čtvrté místo se bojovalo mezi Davidem a Petrem. První jmenovaný měl trošku na vrh a více štěstí.

Ve Stocku se jelo i finále B. Zde sváděli nádherné souboje Jirka Pavlovec a Pavel Magda. První finále vyhrál Pavel. Druhé Jirka a třetí vedl do posledního kola Jirka a v závěru díky své chybě ho o tento krásný výsledek obral Pavel. Nádherná podívaná jak se dá závodit i v jiném než A finále.

Formule jely všechny pohromadě a místy to byl celkem mazec. Lukas Hoch měl tentokrát nadějného soupeře a to Davida Douhlevského. David jel jak po kolejích a sekundoval jim jeho otec. Dejv jde neuvěřitelně nahoru a je to každou jízdou hrozně znát. Lukas mu i pomáhal se stopou, dobré nastavení se rovnalo po dlouhé době trochu tlaku na Lukase.

V GTčkách se dařilo Danielovi Urbanovi, kterého na pódiu doplnil hodně tvrdě jedoucí Jirka Groch. Třetí místo urval Radek Procházka. Radek přidává na tempu a ladí formu na poslední závod. Lukáš Vrba měl tentokrát smůlu a časté nezaviněné kontakty ho stály boj o druhé místo.

Pro 10 si odjely spíše takový rychlejší trénink. Danda, Lukas a Radek předváděli rychlost těchto modelů. Pěkná podívaná a snad se v posledním podniku objeví těchto modelů víc. Určitě by si to zasloužili.

Modified čtyři jezdci a lehké problémy s poslední zatáčkou. Tam to pro mnohé místy bylo hodně horké místo. Radko i přes drobné chybky zaslouženě vyhrál před Petrem Wittgruberem. Třetí místo pro Pavla Dostála bylo hezkou tečkou za tímto dnem.

Velké poděkování Kubovi a Pavlovi za naprosto excelentní vedení časomíry. Snad jsem to pohlídal jako rozhodčí rozumně. Nesmím zapomenout na holky v bufetu Šárku a Báru. Lukasovi za přípravu dráhy, Peťovi a Zdeňce za pomoc, oni ví , a všem co jste dorazili za skvělou sobotuuuu. Prostě jsme opět udělali top závod a díky za to Vám všem. Dodalo mi to hodně síly a hlavně chuti udělat poslední závod prostě BEST

P.S. Tombola bude masakrrrrr….

Přihlášky v odkazu: https://www.myrcm.ch/myrcm/main?hId[1]=bkg&dId[E]=54063&pLa=en

Pojďte si užít tento poslední závod, zabojovat o poslední body a nebo jen narušit klid v jednotlivých kategoriích.

 

Harmonogram:

Pátek 25.9.2020
– Cca od 16h měřený trénink
– Bufet dle ohlasů již v pátek

Sobota 26.9. 2020
– 6:30 otevření areálu
– Od 7:00 měřený trénink
– Od 8:00 – 9:00 trénink po skupinách
– 9:10 rozprava
– 9:30 start kvalifikací
– Vyhlášení závodu
– Vyhlášení seriálu
– TOMBOLÁÁÁ