Nová kategorie RC na tomto portálu

Igor Vlahovič


A proto jsem se rozhodl zařadit kategorii DRONY na tento portál. Ta doba, kdy to bylo zaměřeno pouze na RC modely aut je pryč. U aut se vývoj dá také posouvá. Ale není tam tolik novinek za krátkou dobu, co v kategorii drony a vše kolem nich.

Rád bych otestoval nějaký RC model auta, případně techniku s tím spojenou. Ale najít někoho je docela problém. A tak v oblasti RCc aut to nechám v oblasti online reportáží ze závodů, občasné technické informace ohledně mého modelu XRAY X1 1/10 (F1). Na tomto portálu je myslím si hodně technických informací z minulosti a v 90% se to dá aplikovat i v současné době.

Dále jsem zde již dříve přidal kategorii RC letadel. I zde občas otestuji nějaký model a něco málo už se zde nachází a některé příspěvky mají slušnou odezvu.

Ale v dnešní době jsou na vzestupu a to dost velkém – drony. Především společnost DJI hrne jednu novinku za druhou. Přitom i ty starší modely nejsou k zahození a já konkrétně DJI Mavic Pro považuji za jeden z nejpovedenějších kousků DJI. A proto jsem se rozhodl poté, co jsem zrušil projekt copterdji, začít dávat testy a informace o mých testech a novinkách zde, na tento portál. Bude tak více univerzálnější. Což v dnešní době není na škodu.

Už s ohledem na spolupráci se společností smartwear.sk jsem se pro tento krok rozhodl. Testování DJI Mavic Air 2 je velmi reálné a to z dlouhodobého hlediska. Plus moje podružné testy DJI Mavic Pro, baterií a testy na nich. Tady se prostě stále něco děje. Stále je co testovat.

Nebudu zde zpětně dávat své testy provedené s drony. Ty najde na mém YT kanále https://www.youtube.com/user/mastersajgor

Na YT kanále jsou ostatně všechny testy všech modelů, prostě komplet video tvorba. Dá se tam toho najít poměrně hodně.

Sledovanost tohoto portálu nyní stagnuje. Ale můj názor je, že se dá částečně oživit právě tím, že zde budou zveřejňovány testy právě z oblasti dronů. Ostatně – vše ukáže čas.

Každopádně zde tímto krokem rád přivítám nadšence právě z oblasti droní techniky a budu se těšit na jejich opakovanou návštěvnost.

P.S. již brzy zde vložím první test baterie pro DJI Mavic Pro, která byla zbavena plastového obalu.