MJS Cup Brno 3. závod

Igor Vlahovič


Dnes jsem se po dost dlouhé době konečně dostal na asfaltový závod. Volbou byl seriál MJS Cup, který se jede na dráze Brno Bosonohy.

Příprava sestávala sbalením věcí s tím, že baterie se nabíjela až před závodem. Navíc se mi ji podařilo přes zimu podbít pod 3V, takže se probrala, ale když jsem nabíjel, nad 3,98V jsem jeden článek nedostal.

Nicméně i kola Ride jsem si vzal od Zdeňka Ajmuta, protože ty svoje jsem zapomněl doma a na kobercových by to moc nešlo.

Ale moje Formule jela skvěle v každém případě. Jen jsem změnil převodový poměr.

 

Kategorie se tento rok jedou:

– F1 EFRA

– F1 Open

– GT

– Stock

– Modified

 

Modified měl jen jednoho jezdce a tak Drahoslav Hejtmánek jel v kategorii TC Open a byl jediným vítězem kategorie. Proto jel Drahoslav společně s jezdci v kategorii GT. A vše bylo naprosto v pohodě.

V F1 kraloval naprosto neuvěřitelně Lukáš Hoch. S ním nastupni vítězů skončili oba Sovové. Ovšem pak byla konkurence velmi slušná. Já jsem si krásně zazávodil s Miroslavem Melounem jak se říká o prsa. A vše v rámci FAIR PLAY. Mně se poctilo vyhrát finále B.

V GT se po dráze nejrychleji proháněl Daniel Urban. Marek Sova a Jiří Groch se k němu připojili na stupně vítězů. Nechyběl samozřejmě Miloš Pokorný.

V TC Stock cv B finále zvítězil nestárnoucí hvězda Vlastimil Švec. Celkovým vítězem se se stal David Měšťan před kolegy.

F1 Open bylo ve znamení Tomáše Sovy.

Prostě pohodově strávený den, který někteří využili jako přípravu na nadcházejícíc MČR ET 1/10, který se zde pojede.

Na závěr se losovala zajímavá odměna, kterou věnoval právě Mira Meloun – velký meloun 🙂

Kouněte na galerii a krásný večer.