MČR ET 1/10 Bohumín první závod za námi

Aleš Horák


První díl MČR 1/10ep mám zdárně za sebou. Byl to první závod, kde jsem plnil novou roli trenéra sekce a přiznám se, že jsem byl po skončení závodu velmi spokojený. Realizační tým kolem Luďka Szostka s rozhodčím Jakubem Víchou šlapal i přes počáteční problémy s časomírou velmi dobře. Kuba držel jezdce v jasných mezích a Luďa opět sršel dobrou náladou. Nesmím zapomínat na kluky u technické kontroly a i další, kteří se celý den velmi vzorně starali o trať. Myslím si, že se jednalo o velmi dobrý vstup do sezóny a věřím, že v tomto duchu odjedeme i další dva podniky.

Osobně se mi také velmi dařilo. Po Warm Upu jsem měl trochu zamotanou hlavu, neboť se mi moc nevyvedl a nechtěl jsem se trápit. Proběhla standartní údržba a kontrola modelu. Už v první jízdě jsem pochopil, že se pojede opět velmi rychle. Především Lukas Hoch a Šimon Horák nastavili velmi vysoké tempo, ale kupodivu jsem až tak moc neztrácel. Zřejmě to bylo velmi těsným soubojem o 3.místo s Láďou Holáskem, který vyvrcholil v posledním kole závodu kdy jsme se dvakrát předjeli. Konec byl příjemnější pro mě a tak třetí místo beru všemi deseti.

Ještě jednou velké poděkování pořadatelům za super den, závod a již se těším na první venkovní závod MR cupu v Blansku (snad se to počasí umoudří ""

Další foto na FB zde