Winter Race Morava 5. fotogalerie

Alexander Žvak


Další předposlední závod je úspěšně za námi. Tentokrát byla menší účast závodníků, poprvé v historii Winter Race Morava jsme se dostali pouze na 48 závodníků.
Aktuálně jsme zařadili 4 kvalifikační jízdy a 3 finálové jízdy, časový harmonogram nám dovolil mezi jednotlivými sériemi jízdy nechat 10 minutovou přestávku a vše jsme v pohodě stihli do 17 hodiny kdy proběhlo vyhlášení výsledků.

  • Kategorii Hobby vyhrál mladý nadějný závodník s Hrotovic Daniel Hons, který si tímto vítězstvím zajistil i celkové vítězství v celém seriálu.
  • Kategorii Formule 1 vyhrál Marek Sova, který se dostal do čela celkového hodnocení seriálu, ale rozhodovat se bude až na posledním závodu, kdy Světlin Douhlevský má dobře nakročeno k celkovému vítězství.
  • Kategorii Stock 17,5 vyhrál Erik Margony, opět o celkovém vítězi seriálu se bude rozhodovat na posledním závodě. Celkové vítězství si může odvést Davida Měšťana, ale poslední závod  musí vyhrát.
  • Kategorii Modified vyhrál Jakub Dalecký, ale bohužel o celkovém vítězi ji jež rozhodnuto a stal se jin David Měšťan
  • Kategorii Truck vyhrál Patrik Maňoušek a potvrdil si celkové vítězství v seriálu
  • Kategorii GT vyhrál Míra Jurenka a o celkovém vítězi rozhodne poslední závod. Ten si ale asi Martin Zvára ml. pohlídá a bude mu stačit dojet na 6. místě.

Příští závod se uskuteční 18. března, opět se můžeme těšit na krásné souboje a pohodovou atmosféru včetně bohatého občerstvení v bufetu.

Blíží se nám poslední závod, ale už probíhají přípravy na další ročník 2017 /2018, právě se řeší termíny a pronájem haly.
Další novinkou pro nadcházející ročník bude nový černý koberec.

 

Zdroj reportu: rcblansko.eu

 

Zde máte link na fotogalerii z tohoto závodu: http://alek-r1.rajce.idnes.cz/5.zavod_Winter_Race_Jedovnice_18.2.2017/

Výsledky závodu najdete poté zde: http://rcblansko.eu/vysledky/