Před třetím závodem Mibosport Cup 2016/17

mibosport


""

Třetí závod ze seriálu závodů RC modelů aut v měřítku 1/10 on-road a off-road MIBOSPORT CUP 2016/17 organizovaný týmem Michala Boka za podpory firem Yokomo, Schumacher, Highest, Muchmore, Axon, Hobbywing, Pink, Blitz, Pelikan Daniel, Trivox, DFcreative a LMI se uskuteční v sobotu 14.1.2017 již tradičně ve sportovní hale hotelu Hotel-Sport v Hrotovicích, CZ.

K pondělnímu podvečeru je přihlášeno 183 jezdců z osmi evropských států. V kategoriích on-road je přihlášeno celkem 78 jezdců z toho v kategorii Modified: 15, Stock LRP: 32, Formula: 24 a 1/12: 7. V kategoriích off-road je přihlášeno celkem 105 závodníků z toho v kategorii Buggy 2WD: 44 a Buggy 4WD: 61. Přesto, že Evropu sužují mrazy a chřipky a mnoho závodníků odjede do lyžařských středisek lyžovat, očekává se opět počet jezdců přes 200.

Po dvou odjetých závodech jsou lídři v průběžném pořadí jednotlivých kategorií následující: on-road – kategorii Modified vedoucím jezdcem je Radek Flek. V kategorii Stock LRP je lídrem Phillip Neudinger, v kategorii Formula: Herbert Weber a v kategorii 1/12 je první v pořadí Tomáš Lipták. V obou kategoriích off-road Buggy 2WD i 4WD je lídrem průběžného pořadí Martin Bayer.

Opět bude přítomen EFRA rozhodčí, který bude dbát na dodržování pravidel a fair-play závodění. Nebudou chybět ani populární RC girls. Při vyhlášení výsledků závodu budou mimo pohárů předány též dva sety Hobbywing XeRun XR10 PRO ESC & XeRun V10 G2 Motor Combos zahrnující i tričko od sponzora Hobbywing.