Zjištění zájmu jezdců ET On-Road 1/10 na závodech MČR

Roman Krejčí


Vzhledem k tomu, že ve vedení RC AČR došlo k výrazným změnám, chtěl bych se obrátit na všechny Vás, jezdce, kteří jste MČR jezdili, případně máte zájem o účast na závodech MČR. Abychom zjistili, jaký zájem jezdců převažuje. Proto velmi prosím o vyplnění jednoduché ankety. Každý může hlasovat pouze jednou a prosím o férový přístup.

 

Anketa nabízí celkem 4 varianty odpovědí, prosím o pravdivou promyšlenou odpověď. Lze zvolit pouze jednu variantu. Samozřejmě jako MČR by byly tradiční kategorie, jako dosud, tedy ne cokoliv by se jalo jako závod seriálu (např. pro bod 1).

1)      Udělat MČR jako jeden celoroční seriál, kde by se vybraly některé cupové závody a zařadily se do MČR. Například únorový závod v Holešově (pouze uvedeno jako příklad) by byl prohlášen za závod MČR. Nebylo by žádné omezení na obutí vozu TC. Startovali by jezdci, členové RCAČR společně s jezdci, kteří by si stovku připlatili, ale tito by nebodovali do MČR.

2)      Pokračovat v zavedeném systému zimního a letního závodu, který by určil zimního a letního Mistra republiky. Stejný model, jako se jezdil v posledních letech

3)      Udělat MČR jako jeden celoroční seriál, kde by se uspořádaly samostatné závody nezávislé na cupových závodech a tvořily by MČR. Opět by startovali jezdci, členové RCAČR společně s jezdci, kteří by si stovku připlatili, ale tito by nebodovali do MČR.

4)      MČR mne nezajímá, nemám v plánu ho jet.

Odkaz na anketu – http://www.anketovnik.cz/56557e03b1aa41a7

 

Poznámka

MČR v posledních letech

2016 Brno, Praha

2015 Bohumín, Blansko

2014 Jedovnice, Svitavy

2013 Rtyně, Slavkov

2012 Holešov, Náchod

2011 Rtyně, Blansko