2. závod 13. ročníku ZVk je za námi !!!

Fanánek Stodola


Slušná účast při prezentaci – 24 modelů a to všechno buggy s rozvorem 186. Dokonce i náš Fany a Tomáš Pečeňa překonverzovali svoje truggyny a hned po prvním odjetém závodě prohlásili, že udělali dobře, že i tento první závod si užívali. Poslední truggy, která u nás jezdí, má Mikuláš Lipka z Frenštátu.

Ještě k účasti: letos poprvé nastoupili sourozenci Jemelkovil, Jitka poprvé, Honza odjel pár závodů již vloni. Oba jeli kategorii hobby. Již podruhé přijel závodit i Jirka Paleček z Karviné. Zvláštností je, že druhého závodu se zúčastnily dvě žákyně, jedna slečna a jedna důchodkyně. Tři jely hobby kategorii, Lucka open. Lucka jezdí přes léto ve Skřipově nějaký ten „pátek“ buggy 1:10, tak jako Hana. Z těchto cérek mne tento závod překvapila Markéta Pospíšilová nájezdy kol v každé finálovce. Jen se podívejte do výsledkové listiny.

Musím pochválit kluky z Tora teamu, kteří se snaží všem pomoci. Buď odstraňovat poruchy anebo nasazovat podvozky. Já se snažím zásobovat náhradními díl, když je v sobotu trénink.

Možná, že v příštím reportu ze třetího závodu představím novinku, která se chystá ve Vizovicích.

No a vám nezbývá, než se podívat do výsledkové listiny na našich webovkách, jakže jsme to jezdili.

Pokud byste chtěli zažít tento adrenalin a závodit, volejte, mejlujte, určitě vám poradím. Stačí se jen ozvat.

 

Zde je odkaz na výsledky :

http://www.rcvizovice.cz/vysledky/2016-11-14/14/

 

a zde je odkaz na fotogalerii :

https://www.flickr.com/photos/139889849@N05/albums/72157665105391819

 

Další závod jedeme 4.12.2016   podrobnosti o5 na tomto portále budou J

 

tak ahoj 🙂  Fanánek Stodola