Před druhým závodem Mibosport Cup 2016/17

mibosport


Druhý závod seriálu závodů RC modelů aut v měřítku 1/10 on-road a off-road MIBOSPORT CUP 2016/17 organizovaný týmem Michala Boka za podpory firem Yokomo, Schumacher, Highest, Muchmore, Axon, Hobbywing, Pink, Blitz, Pelikan Daniel, Trivox, DFcreative a LMI, který se uskuteční již za necelý týden v sobotu 26.11.2016  ve sportovní hale Hotel-Sport v Hrotovicích.

K dnešnímu dni je přihlášeno 182 jezdců z deseti států. V kategoriích on-road je přihlášeno celkem 77 jezdců z toho v kategorii Modified 21, Stock LRP 35, Formula 14 a 1/12 7. V kategoriích off-road je přihlášeno celkem 105 závodníků z toho v kategorii Buggy 2WD 63 a Buggy 4WD  42.

Druhý závodu MIBOSPORT CUP se jede jen týden před prvním závodem evropské série ETS, čehož chtějí využít k vyladění formy přední jezdci. Zcela jistě přijede úřadující mistr světa Ronald Volker (Yokomo) a dále například Alexander Hagberg (Xray) a Viljami Kutvonen (Awesomatix).

I na druhém závodě bude přítomen EFRA rozhodčí, který bude dbát na dodržováním pravidel a fair-play závodění. Nebudou chybět ani populární RC girls. Při vyhlášení výsledků závodu budou mimo pohárů předány též čtyři podvozky, které věnoval sponzor tohoto závodu, firma Schumacher.

Druhý závod bude pro tento rok posledním závodem. V pořadí třetí závod se pojede až v půli ledna (14.1.2017).