13. ročník ZVK (Závody Valašského Království) informace

Fanánek Stodola


Ahoj,

dá se říci, že letní sezóna roku 2016 je za námi. Pro RC auta Vizovice byl minulů sobotu poslední venkovní závod ve Skřipově, kde na závěr přišel déšť… ale to je jinší report….

Já chci popsat, co jsme si pro vás připravili na nadcházející zimní sezónu….

Jedeme už 13. ročník ZVK (Závody Valašského Království)

Opět na Sokolovně ve Vizovicích na koberci o rozměru 13,5m x 9,5 m. Jedeme pouze off-roady..opět v neděli, takže sobota bude patřit tréninku…..

Máme vypsaných 8 termínů, z toho 6 prvních závodů bude brán jako CUP a dva poslední pojedeme jako volný závod bez skoků… zde bude prostor i pro rally auta 1:14 od LC Racing, termíny viz plakát.

""

Co se týče kategorií oproti minulé sezóně jsme se rozhodli pro přidání o další kategorie a to o Off Road 1:14 -18 Open Truggy – SCT, DT, Truggy

Nechápete, nevadí, vysvětlím…

1. Kategorie je Off Road 1:14-18 HOBBY – zde jedou auta z krabice ze stejnosměrným motorem…. Myslím tím hlavně buggyny od LC Racingu s plastovým platem a NiMH baterkou…

Tato kategorie je vhodná pro juniory nebo začínající jezdce…. Více info o pravidlech na www.rcvizovice.cz

 

""

2. Kategorie je Off Rroad 1:14-18 OPEN Buggy

Zde jedou buggyny se stříďákem a jinším ostatním tuningem . Maximální rozvor je 186 mm a šířka 210 mm +- odchylky výrobce, takže se v této kategorii můžou ukázat i jezdci třeba s modelem 1:16 od LRP…( zdravím STS Chvojkovice Brod ) Více info o pravidlech na www.rcvizovice.cz

 

""

3. nová kategorie je Off Road 1:14 -18 Open Truggy – SCT, DT, Truggy

Zde je maximální rozvor auta 225mm a šířka 210mm +- odchylky výrobce. Více info o pravidlech na www.rcvizovice.cz

""

""

""

 

Je jasné, že na juniory jsme nezanevřeli.. Vyhlašujeme je v kategoriích OPEN Buggy a HOBBY – pojem JUNIOR je že jezdec nedosáhl v den závodu 18.let .

Další novinkou je nový FB profil, který můžeš olajkovat a ten je

www.facebook.com/rcautavizovice/

Zde budeme vkládat aktuální novinky, odkazy atd…

Ptáte se proč ? Však máme svoje stránky…

Ty v této době probíhají rekonstrukcí…je nová doména, bude nový design a … však uvidíte… o spuštění stránky na 100%  vás budeme informovat na tomto portále.

Jak to bude s registrací na 1. závod ?? Registrujte se  na www.rcvizovice.cz . Nezapomeňte vyplnit, jestli chcete objednat oběd v Restauraci a pivnici Sokolovna Vizovice.

 

Oprašte 14stky na koberec a dojeďte. Celý team RC auta Vizovice už se na Vás těší.

Zde je video z minulého ročníku, jak to u nás šlape:

 

S pozdravem   Fanánek Stodola   🙂

""