Mistrovství Evropy ET 1/10 – aktuální informace

Igor Vlahovič


<p>
3. závod ETS je úspěšně za námi. Před námi je však nadcházející ME ET 1/10 2011. Pro naši zemi je to prestižní záležitost. Termín konání je 24. – 27.2.2011 a místem <!– separe –>konání jsou Hrotovice v okrese Třebíč. Pro kraj Vysočina je to velká pocta a sám kraj je jedním ze sponzorů této akce. </p>
<p>
Máme tedy necelých 14 dní do začátku závodu a dovolím si vás touto cestou informovat o důležitých skutečnostech spojených s tímto mistrovstvím. Celou akci zastřešuje <a href=“http://www.rcacr.cz/rcacr/cs/aktuality.html/“target=“_blank“>RCAČR</a>. Na stránkách organizace najdete rámcové informace ohledně ME ET 1/10 2011. Najdete tam odkaz na oficiální stránky závodu. Níže vám přináším dle mého názoru podstatné odkazy, které je dobré sledovat.
</p>
<p>
Doporučuji tedy navštívit oficiální web závodu <a href=“http://www.ec2011.net/“target=“_blank“>ME 2011 ET1/10</a>. Odkaz na tento web je i na stránkách RCAČR.
</p>
<p>
Pokud vás zajímá aktuální <a href=“http://www.ec2011.net/enty-list/“target=“_blank“>STARTOVNÍ LISTINA</a>, pak navštivte uvedený link. Již nyní jsou přihlášeni jezdci zvučných jmen a nechybí ani naše reprezentace.
</p>
<p>
Důležitou součástí akce jsou <a href=“http://www.ec2011.net/sponsors/“target=“_blank“>SPONZOŘI</a>. Pokud by jste se někdo chtěl stát také jedním ze sponzorů akce, stačí kontaktovat pana Václava Strupka na e-mailu strupek@rcacr.cz. Ten akci zastřešuje. Aktuální partnery najdete v přímém odkazu.
</p>
<p>
Pokud se chcete osobně zúčastnit závodu, nahlédněte do <a href=“http://www.ec2011.net/rules/“target=“_blank“>PRAVIDEL ZÁVODU</a>.
</p>
<p>
Velmi důležitý je i <a href=“http://www.ec2011.net/time-schedule/“target=“_blank“>ČASOVÝ HARMONOGRAM</a> akce.
</p>
<p>
Samozřejmě závodu se můžete zúčastnit i jako divák. Vstup je volný. Domnívám se, že se jedná o podnik, který bude stát za pozornost. Portál Masters bude pro své čtenáře přinášet prostřednictvím neoficiálního online reportu informace, foto a také videozáznamy ze soboty a neděle.
</p>