Reportáže ze závodů – jak dále

Igor Vlahovič


Moje osoba je nyní indisponována hospitalizací v nemocnici. Ale vypadá to, že v pátek bych byl předán do domácího /ambulantního/ ošetřování.

Jakmile se vše ustálí, jsem já a Michal Masařík připraveni přijet na závodní akci a udělat z ní foto/video reportáž doplněnou textem, výsledky atd.

Zjistili jsme, že není potřeba být na závodní akci celý den. Informace se k lidem dostanou a především video a foto hodně napoví. A čtenost je i tak stále vysoká.

Po dohodě samozřejmě můžeme přijet na celý den (já budu třeba i závodit v Hobby kategori), ale pak se jedná o náročnější práci. Ano, my celý den pracujeme na tom, aby se k vám informace dostaly co nejdříve. Můžeme poskytnout i živé vstupy. Ale to vše je dosti náročné jak časově, tak i finančně. A od toho se pak odvíjí podmínky spolupráce.

Jak sledujeme portál, tak reportáže ze závodů se zde objevují díky nám a naší redakci. Občas někdo zašle inromace o proběhlém závodě. Za to samozřejmě děkujeme. Ale domníváme se, že závodů je o každém víkendu poměrně dost. A je zřejmé, že na každý se nemůžeme dostat. I když jsme dva a můžeme se každý rozjet na jeden z vybraných závodů. Vše dle dohody s pořadatelem.

Je to také ale na pořadatelích závodů, aby sami propagovali svůj závod krátkým článkem doplněným fotem a výsledky.

Ovšem na to je potřeba si udělat čas.

Bohužel v praxi to tak nefunguje, takže kde se neukážeme osobně my z redakce, informace z proběhlých závodů se k vám tíže dostanou. Možná je něco málo na klubových stránkách, na sociálních sítích vidíváme upoutávky. Ale to je tak asi vše.

Redakce je s některými pořadateli dohodnuta na spolupráci a propagaci jejich závodních akcí. Zde se pouze dohodnou podmínky osobně.

Těšíme se na spolupráci s vámi, kteří zašlou svůj příspěvek do redakce. My jej rádi a rychle zveřejníme.

Případně se budeme těšit na příspěvky od samotných pořadatelů závodů.

 

tým masters.cz

Igor Vlahovič
Michal Masařík
Radek Voda