Přivítejte nového kolegu do týmu masters.cz

Igor Vlahovič


Všichni víte, že masters.cz se snaží být nezávislým portálem a také dle toho vypadá obsah. Já věřím, že je různorodý a že si zde každý něco najde. Především je důležité informovat RC veřejnost o závodech a dalších akcích.

Jak také víte, občas mi s vedením masters vypomáhá Radek Voda. Například v současné situaci mi vypomáhá a to zcela bez nároku na odměnu. Velmi si jeho pomoci vážím a vrátím mu to později a jinak. Ale Radek studuje, rád závodí a já mu přeji karieru v tomto směru. Proto je vedení spíše stále na mně.

Ale teď k novince.

Chtěl bych vám představit dalšího člena týmu masters.cz – kolegu Michala Masaříka. Myslím, že monoho z vás jej již mohlo osobně potkat na některých závodech, kde byl se mnou na závodní akci. A zřejmě jste postřehli jeho nadšení z focení a natáčení. A také jak s mnohými komunikoval.

Trochu z historie:

Přesně si nepamatuji, kdy mne Michal oslovil ve věci koupi drona. Ale díky mým radám si nakonec pořídil DJI Phantom S Vision + F320. A začal natáčet, fotit. Jenže jsem zjistil, že je to velmi nadaný kluk přes počítače, přenosy online a hlavně – jde za svým cílem.

Osobně mi pomohl při mnoha reportážích, na Masarykově okruhu a nejen tam dokázal udělat online přenos – živý přenos přímo z místa dění. Kolik mu to ale dalo práce, než byl 100% spokojen s výsledkem své práce. To všechno jsem postupně na Michalovi pozoroval. Jeho elán, nadšení, snahu.

""

 

Současnost

Michal je jako moje druhé já. Chce mít vše dokonalé. A když to tak není, jde po tom tvrdě. Má stejnou povahu jako já. Ale má něco navíc.

A tím plusem je jeho genialita v oblasti přenosů online, které nyní vylaďuje k dokonalosti. Navíc si během krátké doby pořídil techniku, která mu umožňuje přinést do reportáží kvalitní foto a video.

Michala to baví a to je základ pro další postup.

A právě proto jsem začal vážně zvažovat, aby to byl právě Michal, který by mi pomáhal s vedením portálu masters. Proč ?

Když budou dvě akce a obě budou zajímavé, jsme schopni jet každý na jednu a provést online reportáž. Michal i s živým vstupem, já bez něj.

Nejlepší je být však spolu, protože potom dostává reportáž jiný rozměr. Lépe se dělají rozhovory s účastníky. Live přenosy atd.

Spolu můžeme do budoucna dokázat hodně. S  Radkem samozřejmě počítáme, ale ten je bohužel více časově zaneprázdněn.

 

VERDIKT

Když jsem si vše ve své hlavě dal dohromady, oficiálně vám přestavuji Michala Masaříka, který se stal mým partnerem a pomocníkem. Zatím jako externista, protože Michal má své stránky a aktivity. Ale právě pro vzájemnou spolupráci a nadšení pro reportáže, jej považuji za plnohodnotného partnera portálu masters.cz.

Těším se na další spolupráci a jakmile se dá moje já dohromady, pak se můžete těšit na zajímavé novinky, testy, recenze. Vše chce však čas. I Michal je časově zaneprázdněn a ne každý víkend může být k dispozici.

Takže pokud by jste si jej chtěli rezerovovat na svoji akci, musíte jej dopředu kontaktovat na e-mailu: masarik.m@gmail.com.

""

 

Závěr

Tým masters.cz:

Igor Vlahovič (ajgor): redaktor a majitel portálu
Michal Masařík: reportér portlálu masters.cz
Radek Voda: výpomoc, občasné reportáže, novinky z jeho kariéry pilota

 

P.S. Ostatně Michal se může osobně vyjádřit k této situaci ve vlastním příspěvku. Dokonce bych byl rád, kdyby se vám i osobně představil.