Doména masters.cz na prodej ?

Igor Vlahovič


Nevím, zda ten člověk kalkuluje s doménou na základě informace o mém současném stavu. Ovšem já jsem stále člověk, co má jen nemoc, se kterou nyní bojuji a až nad ní zvítězím, masters pojede pořád dále. Navíc je zde kolega Radek Voda, který mi občas vypomůže s obsahem. Jak si můžete všimnout, vaše příspěvky jsou včas vkládány. Takže za mne: není důvod prodat masters doménu někom dalšímu.

Už jsem nad tímto projektem strávil hodně času, stálo to nějaké peníze a snažím se to udržovat v „kondici“ i v této obtížné situaci.

Buď se jedná v tomto případě o určitý typ hyenismu, nebo ten dotyčný to jen tak zkusil. Zde je konverzace mezi námi.

 

„Dobrý deň, doména masters.cz je na predaj?“

Ne není, je to můj projekt převzatý po kolegovi. Cenu jsem ani nestanovoval. Ale hodnotu má poměrně vysokou. Neprodám ji, držím to v chodu. Kolik by jste si představoval zaplatit za domenu, know how plus sponzoři ?

„Neviem co ste poslal na konci emailu, know how + sponzori?
Ja by som domenu vyuzil na iny projekt, cela vasa stranka, by ste si ju mohli presunut. Mam zaujem len o domenu, kupil by som ju za 2500.CZK“

Pane, já ji koupil v roce 2009 za 10000 CZK !!!! Takže teď to má hodnotu určitě vyšší !!! Tento portál je zameřen na RC modely aut, testy recenze, má mnoho příznivců a je zcela neutrální. Každý tam může přispět.

Budete si muset zaregistrovat jinou doménu. Masters.cz není na prodej.

 

Pokud ještě dojde na další konverzaci, doplním ji zde.

Masters prodám až tehdy, když přestane být zájem o RC infromace, sponzoři budou mít výhrady k vedení portálu a obsahu a nebo – opravdu se bude jednat o ukončení vedení činnosti z vážných zdravotních důvodů. Ale i v tomto případě bych volil cestu předání osobě, která by důstojně pokračovala v mém díle. Byť jsem o tom občas přemýšlel, těžko někoho nalézt. Musíte tomu věnovat dost času a energie. Tak to je a bude !!!

Masters má nárok žít a fungovat. Co jako vyřeší přesun na doménu RCautíčka.cz apod ? Masters je legenda již po Jiřím Tomanovi, který je otcem celého projektu. A já mu dal určitý slib. S masters nehodlám obchodovat. Nikdy !!!