Warm Up ME 22.1.-23.1.2011 online

Igor Vlahovič


<p>
<b>LAST UPDATE: 23.1.2011, 19:42 – videa z finálových jízd kompletní</b>
</p>
<p>
Dnešním dnem oficiálně začíná závod Warm Up na nadcházející ME ET 1/10. Novinkou je, že nakonec nebude závod měřit Vladimír Šeliga, ale Pavel Magda z RC klubu Blansko. A jak je u tohoto <!– separe –>člověka zvykem, bude závod od něj přenášen online. Tedy kromě online reportu z mé strany, který začne zítra ráno, vy budete moci k tomu sledovat podrobné výsledky z jízd a jízdy samotné. To vše, na serveru <a href=“http://www.myrcm.ch/main?dId[E]=4979″ target=“_blank“>My RCM</a>.
</p>
<p>
Dnešním dnem začínají volné tréninky a kategorie Modified již pojede i měřené kvalifikace. Popřípadě sledujte My RCM a zítra se vám přihlásím ze sportovní haly Hrotovice. Můžete se těšit opět na fotogalerii z místa konání a také na video záznamy.
</p>
<p>
<b>Neděle 23.1.2011</b>
</p>
<p>
Na nedělní program jsem byl již přítomen a společně s Oldou Grochem bezpečně dojel před půl osmou do haly. Mnozí piloti již pilně trénovali. Dráha dle jejich slov hodně technická. Takže se mají všichni na co těšit.
</p>
<p>
Po příchodu do haly jsem u měření opravdu spatřil Pavla Magdu. V hale hrála pohodová hudba. Ozvučení z mého místa redaktora v pořádku, ještě je potřeba to otestovat na tribuně. Hala v tuto dobu ještě byla obsazena z půlky. Celový počet přilášených se blížil 60ti závodníkům. A tak by mohl být závod dnes ukončen v rozumnou dobu. Pavel Magda to umí řídit svižně.
</p>
<p>
I osvětelní haly je dnes zdá se lepší. Taky se bude lépe fotit. Je však potřeba vyzkoušet profil trati. A tak jdu vyzkoušet model Tamiya TT-01, se kterým se opět budu snažit udržet své kolegy za sebou. Na začátek pár foto.
</p>
<p>
Já jsem zkusil tvar dráhy a je opravdu zajímavý. Ale v rychlosti mého modelu jsem si rychle zvykl. Opravdu jedna pasáž je hodně náročná. Pavel Magda zatím přijímá prezentace závodníků. kteří se pomalu sjíždí. Na tribuně je zatím méně jezdců a tak není potřeba organizovaný trénink.
</p>
<p>
Moje redaktorské depo vzniklo dnes u stolů kolegů za Tamiya Cupu – Tomáše Erdélyiho a Petra Baxanta. Oba jedou společně se mnou Tamiya Cup. A také Miloš Saturka, Miloš Pokorný se přidá. Celkově v Hobby je přihlášeno cca 14 závodníků. A tak i v této kategorii bude o adrenalin postaráno.
</p>
<p>
Radek Flek již svůj model na dráze společně s Adamem Dubákem také otestoval. I on si zvyká na zajímavý profil. Vidím tu i Ladislava Berana z RC Magazinu a něco píše do laptopu. A tak i na portále RC Magazine budou informace z tohoto dne online.
</p>
<p>
Do 8:45 je trénink pro kategorie Stock, Hobby a F1. Pak bude 15 minut trénink Mofified. Posléze Pavel Magda udělá rozpravu a v 9:30 se zahájí start závodu kategorií Modified.
</p>
<p>
Celková účast dnes bude kolem 60ti pilotů. Takže konec závodu by mohl být v rozumnou dobu. A s tím, jak Pavel závody řídí, by s tímto neměl být problém.
</p>
<p>
Olda Groch si depo rozložil o rodiny Hejtmánků a bude s nimi po celý den závodu čile konverzovat. Na to, že se na závod přihlásili i někteří zahraniční jezdci, zatím jich naživo vidím poskrovnu. Zato naše jezdce vidím již připravené. Nikdo nový. Samé známé tváře.
</p>
<p>
Předpokládám, že kromě fotogalerie natočím i finálové jízdy. Takže díky wifi budou fotografie ihned a video po závodě. A můj nový Asus UL20FT serie mi umožňuje nyní rychlou úpravu foto a video. Takže na nic dlouho nečekám.
</p>
<p>
Dalším komfortem na tomto závodě je přítomnost wifi, pomocí které mohou závodníci sledovat aktuální jízdy a pořadí. Je však možnost toto pozorovat i na internetu na odkazu My RCM.
</p>
<p>
Okrasou dnešního závodu bude model Petra Baxanta – Lamborghini Gallardo, které svítí. Igor Vlahovič pojede svoji Artu Garaiya, Tomáš Erdélyi pak Hondu NSX. O originální karoserie tedy nouze opět nebude. Jen škoda, že Tamiya Cup nejezdí více pilotů.
</p>
<p>
Jinak někteří jezdci se sice přihlásili, ale svoji účast dnes nepotvrdili. A tak asi do závodu nenastoupí oba Kovaříci či Jiří Groch, který onemocněl. Ale i v menším počtu může být závod zajímavý a jízdy půjdou za sebou hezky svižně.
</p>
<p>
Rozprava je stanovena na 9:05. Pavel Magda jasně stanovuje pravidla časového harmonogramu. Tak jak jsme u tohoto zvyklí na Xray Challenge.
</p>
<p>
Petr Vacula si pochvaloval tréninkový výkend, kdy ladil svoji TRF 416X. Nejprve ladil sám. Ala pak si jeho model vzali do ruky kolegové z týmu Mibosport a najednou jede model Petrovi zcela jinak a on je spokojený.
</p>
<p>
Na startovní listině nechybí oba Hudyové – Martin a Juraj. Startovné potvrdil i Zdenko Kunak. Zdenko asi pojede opět dvě kategorie – Stock i Modified. Kaučovat mu bude opět jeho otec. Zdeněk Hamák, Michal Bok, Dominik Šulc, Matěj Řehák jsou další naši skvělí reprezentanti. Ti dnešní závod využijí jako přípravu na nadcházející ME ET 1/10.
</p>
<p>
Na rozpravě Pavel Magda stanovil pravidla a pořadí jízd. Pojedou se F1, Hobby, Stock. Až poté se přidá kategorie Modified, která již jela kvalifikaci včera. Nastaveny jsou 3 minuty mezi jízdami, což by mělo stačit pro výměnu jezdců na tribuně. Vašek Strupek ukázal podle instrukce Pavla všem jezdcům, kde se nachází smyčka a za malou chvíli startujeme kateogirí Formule. Znovu podotýkám, že přesné výsledky můžete sledovat na portálu My RCM. Jednak pořadí ve skupinách, ale i přímo danou jízdu. Takže se zde nebude nutné rozepisovat podrobně o časech a nájezdech.
</p>
<p>
<b>Kvalifikace kolo 1.</b>
</p>
<p>
Formule – 8 jezdců se nakonec přihlásilo do dnešního závodu. A v první jízdě se ukázal v dobrém světle Tomáš Hejtmánek, který jízdu vedl. Zdeněk Hamák na něj lehce ztrácel společně s Jirkou Rampulou. I Martin Janíček si tuto kategorii oblíbil. Nechybí Miroslav Meloun či Jirka Sattler.
</p>
<p>
Hobby, TC – dvě skupiny se vytvořily pro kvalifikace. Opět jde zde ve startovním poli Míša Saturková. První skupina čítala 5 jezdců. A Míša ihned ukázala své schopnosti. Na začátku jízdy vedla. Ale pak se pochlapil Miloš Pokorný a ujal se vedení. Martin Saturka v jeho závěsu. V druhé skupině se ujal vedení Igor Vlahovič, který s karoserií Arta Garaiya zvítězil s nájezdem 18. kol. Držel se ho Olda Groch se stejným nájezdem, ale s větší ztrátou. Tomáš Erdélyi třetí, ale o kolo méně.
</p>
<p>
Stock – první skupina stock vystartovala a Ladislav Beran z RC Magazine zajel jednoznačně nejlepší výsledek. Ale i Petrovi Vaculovi se model choval podstatně léle jak naposledy. Ale bohužel dělal chybičky. V druhé skupině se o první místo pral Zdenko Kunak a Radek Flek. Komentář Pavla Mgdy opět na úrovni. A slyšet je opravdu všude dobře. Tady se trestají opravdu i dorbnější chybičky, Juraj Hudy kroužil na třetím místě. Olda Groch jede i tuto kategorii. První tři najeli 22 kol. Zdenko Kunak vítězí před Radkem a Jurajem. Podívejte se na My RCM na dojezdy. Uvdíte, jak jsou těsné. Jinak po jízdě musel měnit regulátor Petr Vacula, kterému shořel a jde na reklamaci.
</p>
<p>
Modified – tři skupiny této kategorie. Václav Strupek. Igor Lipták, Tomáš Holický, Erik Margony a další jezdi včetně Martina Hudyho budou bojovat o příčky nejvyšší. V první skupině skvěle Václav Strupek. Jezdci na prvních třech místech těsné rozestupy. Erik Margony tuto sezónu dal přednost právě nejrychlejší kategorii, aby v ní získával zkušenosti. Ve druhé skupině Radek Flek jede společně s Jirkou Márou, Dominikem Šulcem. A máme tu i zahraniční jezdce: Dennise Fadtkeho a Patrika Gollnera. A nesmím opomenout i Juraje Hudyho. Takže i tato skupina je hodně zajímavá. Jak vidíte, Radek Flek jede také dvě kategorie. I zde byly velmi těsné rozestupy – max. 3 sekundy. A tak se pořadí stále měnilo a záleželo na chybách jezdců. Zvítězil nakonec Dennis Fadtke. První skupina měla také zahraniční piloty – Daniela Siebera, Davida Ehrbara či Jana Gehriga. Ale jedou s nimi Michal Bok, Martin Hudy, Michal Bok, Zdeněk Hamák. Zajímavé složení. A prvních 5 pilotů jelo ve dvou vteřinách. Martin Hudy vítězí v této jízdě před Davidem Ehrbarem. Na podrobnosti se podívejte na web My RCM.
</p>
<p>
A máme první kolo za sebou. To byla rychlost. Pavel Magda jede podle časového plánu. Jeho komentování a dozor nad jízdou je bez chyb. A tak bez prodlev jdeme na další kolo.
</p>
<p>
<b>Kvalifikace kolo 2.</b>
</p>
<p>
Formule – oět Tomáš Hejtmánek v čele před Zdendou Hamákem st. Milan Cendelín na třetí pozici. Vypadá to, že Tomáš by dnes mohl stát na nejvyším stupni. Ale nepředbíhejme. Při jízdě F1 pomáhal
v depu Petr Baxant pájet nový regulátor kolegoi Petrovi Vaculovi. Mezi tím Tomáš Hejtmánek potvrdil roli favorita a dojel soupeře o kolo.
</p>
<p>
Hobby, TC – Miloš Saturka na tuto jízdu nenastoupil. Pavel Magda se ale i tak pro jistotu optal, zda má počkat. Nyní vítězí Petr Janoušek. V druhé skupině vítězí opět Igor Vlahovič a zajíždí i best lap. Olda Groch druhý a skvěle zajel Petr Baxant. Igor vždy namaže kola ihned co dojde z nasazování mazadlem Xray. Jede stejné nastavení jako naposledy: převod 55/28 a předepsaný motor Johnson 540-J. Baterie jsou IP 5000 mAh 40C – použité. Za 5 minut jízdy vyjede Igor cca 1100 mAh.
</p>
<p>
Stock – Petr Vacula nestihl připravit regulátor do jízdy, a tak tuto vynechal. Vypadalo to, že Dominik Mašek nechá za sebou Ladislava Berana, ale nakonec tomu tak nebylo. Výborně Marek Kovář třetí. V druhé skupině opět těsné souboje mezi jezdci. Zdenko Kunak ve vedení a udržel ho. Ovšem Radek Flek mu bude společně s Jurajem Hudym a dalšími důstojnými soupeři. Upozorňuji, že Zdenko dokázal najet nyní jako jediný 23 okruhů.
</p>
<p>
Modified – Václav Stupek z týmu Lestr Models opět v jízdě vítězí. Změna proběhla v druhé skupině, kde se do vedení dostal Tomáš Lipták. Ale netrvalo to dlouho a Dennis Fadtke opět potvrdil své kvality a vítězí. Tomáš dojel za ním. Zajímavostí bylo, že všichni piloti najeli 23 kol. Pouze Radek Flek skončil v kole 11. V třetí skupině jelo 5 jezdců v jedné sekundě. Což je také velmi zajímavé. Martin Hudy vítězí a společně s Davidem Ehrbarem najíždí 24 kol. Třetí náš Zdenda Hamák. Těsně za ním pak Michal Bok.
</p>
<p>
Pavel Magda oznámil možnost poledního menu, ukočil druh kolo kvalifikací a zahájil ihned další.
</p>
<p>
<b>Kvalifikace kolo 3.</b>
</p>
<p>
Formule – Zdeněk Hamák dokázal vyhrát tuto kvalifikaci před Milanem Cendelínem a kolegou Sattlerem. Tomáš nyní dojel až pátý. Jirka Rampula jízdu vynechal. Asi technický problém.
</p>
<p>
Hobby, TC – Miloš Pokorný naladil a vítězí. Velký úspěch pro tohoto pilota. A také Olda Groch naladil model. Nebo spíše vyměnil motor Carson za nový a náhle byl vidět obrovský rychlostní rozdíl mezi ním a Igorem. Ten měl co dělat, aby alespoň v zatáčkách Oldovi stačil. Ale v tom je vidět rozdíl mezi Hobby s volným motorem typu plechovka a jasně daným motorem Johnson v Tamiya Cup. Uvidíme, jak se bude vyvíjet nadále soutěž.
</p>
<p>
Stock – opět Ladislav Berna výborně před Dominikem Maškem. Zdenko Kunak opět nájezd 23 kol. Soupeři zatím tento výkon nepodali. Nejlépe najíždí 22 kol. A to jak Radek Flek, tak i Adam Dubák, David Němček. Drahoslav Hejtmánek jede v této skupině a dal nyní 20 kol.
</p>
<p>
Modified – Vašek Strupek opět vítězí nad kolegy. Erik Margony v jeho skupině najel pouze 12 kol. Dennis Fadkte vítězí v druhí skupině a tuto jízdu natáčel redaktor RC Magazine. Takže na tomto portále jsou nebo budou k vidění další videa z dnešního dne. Já budu točit až finálové jízdy. A nutno podotknout, že druhá skupina byla opět velmi vyrovnaná – 23 kol nájezd. Pouze Patrick Gollner odstoupil. Martin Hudy vítězí před Zdenko Kunakem. Oba najeli 24 kol. Martin zajel i best lap. Ale i zde piloti najíždí 23 kol, a tak finále bude těsné a napínavé. Kategorie Modified již ukončila svoje kvalifikace. Jednu totiž odjela již včera. A to ještě jedna formule hořela. Tedy motor Johnson, který měl po jízdě přes 150 stupňů !!! Viz foto.
</p>
<p>
<b>Kvalifikace kolo 4.</b>
</p>
<p>
Formule – Tomáš Hejtmánek opět převzal otěže ve skupině a ponechal za sebou Zdeňka Hamáka. Ale finále bude asi velmi zajímavé a kamera u toho nebude chybět. A to nyní dojel Jarda Sattler třetí. Tak to bude asi opravdu stát za to. A protože monposty jsou náchylné ny kontakty, piloti budou muset jet pokud možno opravdu bez kontaktů.
</p>
<p>
Hobby, TC – Miloš Pokorný opět skvěle. A ukázal se rozdíl mezi kategorií Hobby a Tamiya Cup. Díky novému motoru Carson a podvozku Xray T2R Olda Groch deklasoval i velmi dobře jezdícího Igora Vlahoviče. Ten má model v podstatě vyladěn na maximum, Odla má rezervy. Ale tak by to mělo i být. Tamiya Cup je motoricky nejslabší. A Olda bude stát s velkou pravděpodobností stát na stupni nejvyšším. Igor naopak v Tamiya Cupu nemá dnes soupeře.
</p>
<p>
Stock – Ladislav Beran dnes stíhá dobře jezdit a ještě psát online report. Nechal opět za sebou Dominika Maška, Marka Kováře i další ve skupině. V druhé skupině Zdenko Kunak potvrdil TQ pro finále.
</p>
<p>
13:30 startuje první finálová jízda. A začínají formule. Na pořadí se podívejte na web My RCM.
</p>
<p>
<b>Finálové kolo 1.</b>
</p>
<p>
Formule – Tomáš Hejtmánek naprosto v klidu zvítězil. Avšak díky chybě Zdeňka Hamáka st. se dostal na druhou pozici Jarda Sattler a místo udržel. A naprosto skvělý výsledek v podobě třetího místa podal Mira Meloun.
</p>

<p>
<CENTER>
<iframe title=“YouTube video player“ class=“youtube-player“ type=“text/html“ width=“425″ height=“344″ src=“http://www.youtube.com/embed/BLc9o29Pciw“ frameborder=“0″ allowFullScreen></iframe>
</CENTER>
</p>

<p>
Hobby, TC – B finále ovládl Martin Saturka. A finále bylo jasným vítězstvím Oldy Grocha, který dnes nebude mít v Hobby soupeře. Igor Vlahovič dojel druhý a i on v Tamiya Cupu nemá dnes soupeře. Tomáš Erdélyi dojel celkově třetí, ale již se ztrátou kola. Konečně je vidět motorický a jízdní rozdíl mezi oběma kategoriemi.
</p>
<p>
Stock – v B finále pohledný souboj mezi Markem Kovářem a Oldou Grochem. Nakonec vítězí Marek. A finále bylo napínavé mezi Jurajem Hudym a Radkem Flekem. První dojel Zdenko Kunak. Ale souboj dalších dvou – krása a fair play hlavně ze strany Radka. Ten dojel druhý.
</p>

<p>
<CENTER>
<iframe title=“YouTube video player“ class=“youtube-player“ type=“text/html“ width=“425″ height=“344″ src=“http://www.youtube.com/embed/vjcD-xU48zQ“ frameborder=“0″ allowFullScreen></iframe>
</CENTER>
</p>

<p>
Modified – B finále ovládl Radek Flek před Václavem Strupkem a Dominikem Šulcem. A finále jsem natáčel. Ostatně jsem se rozhodl točit všechny finálové jízdy A. Kromě Hobby :-). A jak to dopadlo? Jednak to uvidíte na záznamu, ale rychle výsledek: Martin Hudy získal náskok a jako jediný najel 24 kol. Druhý vynikající Zdenko Kunak, třetí David Ehrbar.
</p>

<p>
<CENTER>
<object width=“425″ height=“344″><param name=“movie“ value=“http://www.youtube.com/v/hHYXaLrFTlU?hl=cs&fs=1″></param><param name=“allowFullScreen“ value=“true“></param><param name=“allowscriptaccess“ value=“always“></param><embed src=“http://www.youtube.com/v/hHYXaLrFTlU?hl=cs&fs=1″ type=“application/x-shockwave-flash“ allowscriptaccess=“always“ allowfullscreen=“true“ width=“425″ height=“344″></embed></object>
</CENTER>
</p>

<p>
<b>Finálové kolo 2.</b>
</p>
<p>
Formule – opět bylo natáčeno. Tomáš Hejtmánek opět bez potíží vítězem. Ovšem i Jarda Sattler výborně zajel, a to druhé místo. Opět se mu podařilo za sebou nechat i Miroslava Melouna, který pojel Zdeňka Hamáka. Ten přitom má hezkou pozici pro start.
</p>

<p>
<CENTER>
<iframe title=“YouTube video player“ class=“youtube-player“ type=“text/html“ width=“425″ height=“344″ src=“http://www.youtube.com/embed/npDpc55J5ks“ frameborder=“0″ allowFullScreen></iframe>
</CENTER>
</p>

<p>
Hobby, TC – B finále bylo ve znamení Martina Saturky, který si držel před soupeři náskok cca 4 sekundy. A finále bylo opět hodně podobné tomu prvnímu. Olda opět bez potíží nájezd 20 kol. Igor opět 18 kol druhý a Tomáš Erdélyi třetí s nájezdem 17 kol. Krásně jela Míša Saturková a navíc pěkně pouštěla jezdce o kolo. Ale to i ostatní.
</p>
<p>
Stock – B finále naprosto skvěle zajel Petr Vacula. Ze třetího místa si dojel pro vítězství nad Markem Kovářem a Oldou Grochem, který dojel třetí. A finále dominoval Zdenko Kunak a zvítězil podruhé. Ale toto finále bylo zase mezi Jurajem Hudym a Radkem Flekem. Juraj uhájil druhou pozici, ale velmi těsně. Ostatní na záznamu. Krása, krása a zase krása.
</p>

<p>
<CENTER>
<object width=“425″ height=“344″><param name=“movie“ value=“http://www.youtube.com/v/F450aaDxMxE?hl=cs&fs=1″></param><param name=“allowFullScreen“ value=“true“></param><param name=“allowscriptaccess“ value=“always“></param><embed src=“http://www.youtube.com/v/F450aaDxMxE?hl=cs&fs=1″ type=“application/x-shockwave-flash“ allowscriptaccess=“always“ allowfullscreen=“true“ width=“425″ height=“344″></embed></object>
</CENTER>
</p>

<p>
Modified – B finále Matěj Řehák nedokončil. Ostatní pokračovali a nejtěsnější souboje byly na druhé a třetí pozici. Pavel Magda stále neúnavně komentoval každou jízdu. Radek Flek se ujal vedení před Vaškem Strupkem. Takto finále skončilo. A finále jsem opět natočil. Martin Hudy s mírným náskokem vítězí. Druhý dojel Daniel Sieber a třetí David Ehrbar. Ale zadarmo mu toto místo nedal Zdenko Kunak. Michal Bok skončil 6tý.
</p>

<p>
<CENTER>
<object width=“425″ height=“344″><param name=“movie“ value=“http://www.youtube.com/v/_eVT8Fhmluc?hl=cs&fs=1″></param><param name=“allowFullScreen“ value=“true“></param><param name=“allowscriptaccess“ value=“always“></param><embed src=“http://www.youtube.com/v/_eVT8Fhmluc?hl=cs&fs=1″ type=“application/x-shockwave-flash“ allowscriptaccess=“always“ allowfullscreen=“true“ width=“425″ height=“344″></embed></object>
</CENTER>
</p>

<p>
<b>Finálové kolo 3.</b>
</p>
<p>
Formule – i zde opět Tomáš Hejtmánek vítězem. Konečně se podařilo zajet i Zdeňkovi Hamákovi druhé místo. Třetí Jarda Sattler. Ten dnes bude stát na bedně a určitě si to užívá.
</p>

<p>
<CENTER>
<iframe title=“YouTube video player“ class=“youtube-player“ type=“text/html“ width=“425″ height=“344″ src=“http://www.youtube.com/embed/FlrRmyN3Ioc“ frameborder=“0″ allowFullScreen></iframe>
</CENTER>
</p>

<p>
Hobby, TC – v B finále se do čela dostal Matěj Šulc a bojoval s Martinem Saturkou o první místo. Je to junior, který teprve sbírá zkušenosti. Ale dělá pokroky. A vyhrál toto finále. Ačko proběhlo dle minulého scénáře. Olda první a všem nadělil kolo. Igor druhý a Tomáš třetí. Ale v Hobby dnes málo nehod a pohodová jízda všech.
</p>
<p>
Stock – v B finále již Petr Vacula nekraloval. Byl to Olda Groch. A finále vynechal Zdenko Kunak. A tak se na videu odehraje opětovný souboj ´Juraj Hudy vs Radek Flek. Ten vítězí po chybě Juraje. Na dalších místech také ostré souboje.
</p>

<p>
<CENTER>
<object width=“425″ height=“344″><param name=“movie“ value=“http://www.youtube.com/v/Tz-6d0gywfo?hl=cs&fs=1″></param><param name=“allowFullScreen“ value=“true“></param><param name=“allowscriptaccess“ value=“always“></param><embed src=“http://www.youtube.com/v/Tz-6d0gywfo?hl=cs&fs=1″ type=“application/x-shockwave-flash“ allowscriptaccess=“always“ allowfullscreen=“true“ width=“425″ height=“344″></embed></object>
</CENTER>
</p>

<p>
Modified – v B finále zabojoval Radek Flek a podruhé za sebou nechal Václava Strupka. V A finále chyboval Martin Hudy a tak vítězem se stal Daniel Sieber před Davidem Ehrbarem a Zdenko Kunakem.
</p>

<p>
<CENTER>
<object width=“425″ height=“344″><param name=“movie“ value=“http://www.youtube.com/v/PUM2m8JPcB8?hl=cs&fs=1″></param><param name=“allowFullScreen“ value=“true“></param><param name=“allowscriptaccess“ value=“always“></param><embed src=“http://www.youtube.com/v/PUM2m8JPcB8?hl=cs&fs=1″ type=“application/x-shockwave-flash“ allowscriptaccess=“always“ allowfullscreen=“true“ width=“425″ height=“344″></embed></object>
</CENTER>
</p>

<p>
Závod proběhl svižně a pod vedením Pavla Magdy se ani jiného neočekávalo. Pohodová atmosféra, málo kolizí na dráze. Občerstvení dobré, ozvučení výborné až na jednu krátkou dobu to trochu rezonovalo. Ale bylo ihned napraveno.
</p>
<p>
Vyhlášení proběhlo ihned po závodě. Na foto vidíte vítěze a na poslední fotce pak vítěze Tamiya Cup.
</p>
<p>
Nyní se zpracovávají videa z finálových jízd A a to všech (kromě Hobby). Prosím vyčkejte.
</p>
<p>
Pro zájemce je možné stáhnout mpg2 soubor o délce 50 minut, kde jsem spojil všechny finálové jízdy a podmázl lehkým hudebním doprovodem. Link máte <a href=“http://www.ulozto.cz/7556180/warm-up-me-2011-hrotovice-cz-mpg“ target=“_blank“>ZDE</a>. Velikost souboru cca 900 MB.
</p>