Pozvánka hned na několik závodních akcí

Roman Krejčí


Vážení závodníci a příznivci RC modelů,

blíží se termín dalšího závodu RC aut v Ostravě v hale TJ Ostrava na Varenské ulici 9.4.2016. Proto mi dovolte, abych vás na tento závod pozval. Pojedeme tradičně v sobotu ráno, vstup do haly pro závodníky bude v 7:00 a poté proběhne zahájení a kvalifikace. Předpokládaný čas rozpravy je cca v 9:00.

Chtěli bychom závod uspořádat ve všech tradičních kategoriích

FORMULE 1
Le MANS SERIE včetně kategorie HOBBY (=GT2) a Mini 1/14 onroad (=GT3)
TC STOCK 17.5 zero blinky ESC
ET 1/12
TC MODIFIED

Vzhledem k vývoji situace a zákulisních zpráv je dost možné, že se kategorie TC Modified a ET 1/12 nenaplní a tím pádem by se nejely. Pochopitelně, pokud se sejde dost přihlášených, rádi tyto závody vypíšeme.

Předpokládaný konec závodů je 17:00. Pokud by někdo po závodech nebo před závodem potřeboval přespat, prosím, napište mi, zajistím přespání v některé tělocvičně zdarma.

K dispozici bude i bufet. Prosím o včasné přihlašování na stránkách MyRCM nebo LeMANS:

https://www.myrcm.ch/myrcm/main?hId[1]=bkg&dId[E]=25557&pLa=en
http://www.lemans-serie.cz/editapplication.html

Oba seznamy budeme aktualizovat, takže si vyberte, kde se vám lépe přihlašuje:)

Kateorie HOBBY 4WD s motory Saturn se pojede společně se závodem Le Mans Série a bude vyhlášeno samostatně jako skupina Hobby GT2. Na nejúspěšnější jezdce Le Mans serie čekají zajímavé a krásné trofeje…

Rovněž kategrie Mini 1/14 Onroad se trvale stala součástí Le Mans série, kde je vypsána jako samostatné skupina GT3 a jezdci se tak mohou dále zúčastńovat i dalších závodů během letní sezóny.

První venkovní závod se pojede již 30.4.2016 na nejkrásnější trati v Trenčíně na Hudy Aréně. Budeme tam pořádat závod speciálně pro nás, takže to bude pravá lahůdka. Bližší informace o tomto závodě ještě pošleme mailem po Ostravě. Každopádně to bude luxusní závod se vším všudy….

Zároveň bych chtěl všechny pozvat na halové  MČR, které se pojede 16.4. v Praze Ruzyni. Pro fanoušky pancarů jsou vypsány dvě kategorie – opěn odpovídající naší LMP1 a pomalejší, který odpovídá LMP2, takže pro jezdce ideální příležitost dokázat, že tyto kategorie na MČR patří. Kdo se přihlásí do neděle 3.4. získá pěkné jmenovky na auto. Licence nebo členství v RC AČR stojí 150 resp. 100 kč a lze jej zařídit přímo na závodě. Přihlásit se můžete zde – http://www.rcacr.cz/prihlasky/

Těším se na viděnou

S pozdravem
Roman Krejčí