TRAXXAS X-MAXX podrobnější informace

Igor Vlahovič


Traxxas X-MAXX je poněkud výstřední RC model Monster Trucku. Již o něm proběhla informace na tomto portálu. Nyní můžete nahlédnout na další podrobnější informace, kde uvidíte model v akci a další užitečné informace.

Link máte zde: http://www.astramodel.cz/intro/traxxas-xmaxx/

A nyní pozor !

Ve spolupráci se společností Astramodel.cz jsou v plánu jednak představování RC modelů aut z jejich nabídky. Představení modelu bez jízdy, RC technika a další příslušenství se budou vracet. Vy však uvidíte model naživo, ne jen v galerii.

Dále však budou velmi zajímavé RC modely, které bude možné otestovat v terénu. Předem bude avizován jejich reálný test a po něm budou k prodeji za zajímavou cenu. Takže již před skončením testování můžee kontaktovat redakci se zájmem. Případně si pak můžete testované modely zakoupit přímo na bazarovém shopu Astramodel.

Nabídne se vám tak možnost pořídit velmi málo používaný model za zajímavou cenu.

To vše se nyní dojednává.

Samozřejmě nevidím důvod, aby tuto možnost zapůjčení RC modelu, příslušenství s vrácením, nebo i zapůjčení na krátký test s možností dalšího prodeje, nevyužili i další inzerenti tohoto portálu. Mohu samozřemě čerpat z jejich www a dávat informace. Ale živý pohled na model je zcela něco jiného.

Těším se na spolupráci se všemi v roce 2016.