Setkání příznivců Mustangů na dráze RC MCC Brno

Igor Vlahovič


Oslovil mne pan Zbyněk Šmahel a poptával se po možnosti upořádat pro členy klubu závody RC modelů aut. Ze začátku to vypadalo složitě a to i s ohledem na možné zapůjčení časomíry, dráhy, modelů atd. Ale po setkání s ním a Petrem Šťastným jsme společně s Drahoslavem Hejtmánkem s klubu RC MCC Brno našli řešení.

Akce se bude konat 27.9.2015 na dráze RC MCC Brno Bosonohy. Zde je místo pro zaparkování všech Fordů Mustang. Pak je tu kompletní zázemí a krásná dráha šetrná k modelům. Klub poskytl dráhu zdarma, za což mu my s Petrem, jakožto pořadatelé děkujeme. A děkuje také srazový organizátor pan Šmahel.

Čas akce je naplánován od 10:00 do cca 12:00. A jaký program jsme pro milovníky klubu navrhli a budeme realizovat ?

Nebude se jednat o klasický závod, ale uspořádáme zábavní show spojenou s prezentací RC modelů aut všech typů. Nebudou však chybět závody na okruhu na čas, popřípadě vyřazovací KNOCK OUT závod se čtyřmi vozy (RC modely). A také drift na volné ploše. Podrobnosti se ještě budou dolaďovat s Petrem a panem Zbyňkem.

Bude-li nepřízeň počasí, celá akce se přesune do nadzemních garáží OC Futurum Brno. Ale to je pouze v záloze.

Pokud se ptáte, kdo zajistí modely, tak to bude právě Petr Šťastný, který provozuje půjčovnu RC modelů aut. A vězte, že sbírku má velmi slušnou. Více na http://www.pujcsircauto.cz/. Něčím přispěji i já, ale jemu se nikdy nevyrovnám.

Zajímají vás krásné sportovní Fordy, které pak uvidíte právě v areálu RC MCC  Brno ? Navštivte stránky klubu Mustang Riders: http://www.mustangridersclub.cz/.

Stránky RC MCC Brno máte zde. Dozvíte se kalendář akcí a další podrobnosti včetně jeho členů: http://www.rcautomodely.com/.

Portál Masters zajistí veškeré promo kolem akce, video, foto, reportáž. Později tedy vše zde, na FB a YT portálu. Případně v časopise RC Cars a na stránkách spolupracujích subjektů.

V případě konání akce v OC Futurum se stává partnerem akce také toto obchodní centrum: http://futurumbrno.cz/.

O přípravách budete průběžně informování.

 

P.S. pro portál Masters.cz to bude namáhavý pracovní víkend. V sobotu 26.9.2015 proběhnou dva online reporty současně a to z Kopecký Cup Onorad a také z MČR buggy 1/8IC a E. A v neděli pak vše zakončí tato akce. Máme se na co těšit.