Mibosport Cup vs HIT vs MČR IC buggy 1/8

Igor Vlahovič


Této situace se vždy obávám. A v letní sezóně 2015 tomu tak bude. Pořadatelé mají zájem o reportáž ze svého závodu. Ale pokud se potkají dva a více závodů v jeden den, situace je obtížná.

Až budu dělat oficiální pozvánky na závody pro tento víkend, v kalendáři jsou hned tři akce, kde by mě pořadatelé chtěli:

MČR buggy 1/8IC Horní Jelení

Mibosport Cup Brno Bosonohy

HIT Valašské Meziříčí

 

A kam mám tedy vlastně jet a udělat reportáž. Když se na to podívám ze svého pohledu, tak u každého pořadatele jsou trochu jiné souvislosti:

HIT – zde jsem byl RC klub Zlín podpořit na zkušebním závodě, takže z tohoto závodu už online report proběhl

Mibosport Cup – pořadatel Michal Bok mne pro tuto sezónu opět podpořil a kromě umístění baneru mám zájem i z jeho závodu dělat online report

MČR buggy 1/8IC – zde mě požádal předseda sekce Miroslav Jurenka, zda bych nepřijel podpořit první závod. Aby se o kategorii také napsalo a více vědělo

 

Jak z toho ven ?

Pro tyto případy křížení je tu naštěstí kolega Radek Voda, který pokud má čas a projeví zájem, může mě zastoupit na závodní akci a minimálně udělat pěknou fotogalerii, která je pak doplněna výsledky závodu. Předběžně vím, že by měl jet na závod Mibosportu a pokud s tím bude pořadatel souhlasit, může tak být tento seriál tímto způsobem propagován.

Já pak pojedu podpořit MČR buggy. Protože faktem je, že z tohoto závodu jsem ještě online report neprováděl.

Na HIT se snad ještě někdy dostanu, ten závod má své kouzlo a pohodu.

Křížení termínů je problém i pro další jezdce si myslím. Rádi by navštívili daný závod, ale pokud nastane obdobný případ, mají těžké rozhodování. Dalším faktem je i účast. Osobně jsem zvědav na konečnou účast na těchto akcích.