Poděkování DD Dagmar Brno

Igor Vlahovič


Předem těchto řádků bych chtěl osobně poděkovat vedení DD Dagmar a hlavně dětem za krásný Velikonoční dárek, který zcela jistě vyráběly právě děti. Moc si toho vážím a udělalo mi to radost.


A nyní trochu historie.

Jak mnozí víte, v roce 2014 jsem se stal „patronem“ DD Dagmar, který se nechází v Brně Žabovřesky. A to po předání finančního daru, který věnovali hlavně ti, kteří přispěli na koupi nové kvadrokoptéry DJI Phantom.

Pak jsem se rozhodl, že to neskončí pouze tímto darem, navázal jsem s DD Dagmar spolupráci a udělal pro děti prezentaci mých RC modelů aut.

Tenkráte to bylo uvnitř, protože byl již podzim.

Nyní celou dobu jsme se s panem ředitelem Mgr. Kusým pokoušeli dohodnout termín další prezentace, ale buď já a nebo DD Dagmar jsme měli nabitý program.

Ale nyní po dokončené rekonstrukci a s příchodem jara 2015 se konečně podaří uskutečnit další akci. Nyní již venku, na zahradě dětského domova. Pomůže mi moje manželka, vezmeme naše děti a půjdeme si všichni společně hrát. Se všemi dětmi DD Dagmar.

Program se bude dolaďovat, ale děti si budou moci vyzkoušet modely aut a také malé kvadrokoptérky. Ty větší budou pouze na ukázku samozřejmě.

Bude probíhat i soutěž ve zručnosti buď řízení RC modelu auta a nebo řízení malé koptérky.

Nyní je tedy na panu řediteli, aby navrhnul termín a já se mu pokusím přizpůsobit.

A celá rodina se již nyní těší i na další případné navazující akce.

Vše je tedy nyní v přípravě. O akci budete včas informováni.

Stránky domova: http://www.dddagmar.cz/