Mezinárodní Mistrovství Micro RC aut v roce 2016

Jiří Vaněk


Vážení kolegové a příznivci RC aut malých měřítek,

 

Mezinárodní Mistrovství Micro RC aut v roce 2016 (MMM2016) bylo svěřeno do pořadatelství našeho klubu, RC Teamu Vysoké Mýto. Pokusíme se udělat maximum pro to, abychom tuto důvěru oplatili dobrou organizací závodů a včasnou informovaností.

 

Dovolte mi proto, abych Vás seznámil s několika základními informacemi, které sice již zazněly na závěr MMČR2015 v Bystřici p/H, ale považuji za vhodné je potvrdit, upřesnit a rozšířit.

 

Místem konání MMM2016 budou České Heřmanice, obec 7km východně od Vysokého Mýta. Díky vstřícnému přístupu místního Obecního zastupitelstva nám po společných jednáních bylo odsouhlaseno poskytnutí prostor Kulturního domu (KD) pro účely konání MMM2016. Nepořádáme zde závody poprvé, místní KD jsme již několikrát prověřili konáním závodů Grand Prix Mini-Z Cup, vytrvalostních 3h, 6h a 12hodinových závodů či závodů seriálu Českého poháru Mini-Z.

Termín MMM2016 byl stanoven na 22-24.1.2016 tak, aby vyhovoval obci České Heřmanice, možnostem pořadatelů a samozřejmě s co největším ohledem na soutěžící účastníky. Pevně věříme, že informace o konání MMM2016 přichází dostatečně včas na to, aby si jej potenciální zájemci o účast poznamenali do svých kalendářů a vyhradili si svůj čas.

Informace k MMM2016 naleznete na pro tento účel speciálně vytvořených webových stránkách:

http://www.rcteam.cz/MM

Pokud máte dotazy, sdělte mi je, prosím, obratem, abychom předešli jakýmkoliv nejasnostem.

Za realizační tým MMM2016 s pozdravem