Nanoprotech Auto Moto Electric TESTOVÁNÍ

Igor Vlahovič


Po kozultaci s jedním z prodejců RC modelů a příslušenství mi bylo sděleno, že pokud ošetřím elektroniku v modelu jakýmkoliv přípravkem (tedy i Nano Protech Electric), nemohu pak uplatnit záruční opravu, pokud se vyskytne závada.

Mnozí máte zkušenosti, jak to s reklamací určitého druhu elektroniky vypadá i bez ošetření, v některých případech je to obtížné. Ale pokud máte zakoupeno nové vybavení (RC model, elektroniku), vyvarujte se aplikace čehokoliv, o sprchování modelu ve vaně ani nemluvím.

Otázkou je, jak bude reagovat prodejce tam, kde návo píše, že elektronika je voděodolná. Raději si vyžádejte konzultaci.

Já jsem se rozhodl o své vlastní vůli otestovat Nano přípravek důkladně z delšího časového horizontu, abych přinesl informace o účinnosti. Riskuji tak záruku i poškození nového vybavení. Nikoho tak nechci navádět, aby takto činil po mně.

Samozřejmě, pokud nemáte výrobek v záruce, pak můžete vyzkoušet cokoliv. Navíc ceny mnohého vybavení jsou v dnešní době poměrně přijatelné, a tak v případě nehody se dá pořídit věc nová.

Je to však i škoda, protože Nanoprotech už jen jako prevence a ochrana (nemyslím teď jízda ve vlhku a pod vodou), může pomoci s ochranou proti korozi či oxidaci atd. Ale jedná se o novou věc, která se musí testovat.