Slovo předsedy sekce ET 1/10 Buggy

Jaroslav Kopecký


Zdravím Vás kamarádi závodníci,

 

jak jistě víte jsem nově zvolený předseda sekce Electric Buggy.

Chci Vás informovat o plánech co se týká závodů MČR.

Závody MČR budou jako seriál složený ze 3 (4) + 1 závod . To znamená tři nebo čtyři  letní závody plus jeden zimní, který pojedeme v hale a zároveň proběhne vyhlášení celého seriálu.

Poslední zimní závod MČR včetně vyhlášení v roce 2015 v Čechách a další rok na Moravě. To stejné bude i s letními závody, které se budou střídat .  Jednou v Čechách a jednou na Moravě .  Bohužel nemám moc času abych domlouval v kterém regionu a na jaké dráze  pojedeme závody. Budeme střídat povrchy jako hliněný nebo kobercový , a v roce 2015 pojedeme na umělé trávě celý seriál MČR.  V průběhu roku budu s Vámi  komunikovat  a hledat nejlepší řešení jak a kde MČR pořádat ,aby jste byly spokojeni a závody MČR pro Vás byl svátek.

Při každém závodu MČR bude současně jeden volný závod od kterého si slibuji účast závodníků, kteří licenci nemají, ale na závodě poznají super atmosféru a do příštího závodu si licenci  pořídí a budou závodit s námi .  Licence se dá pořídit přímo na závodech.

Volný závod bude nazvaný ,, Šampion  . . . . ( místo konání ) a vložený závod nebude součástí seriálu závodů, které pořádá pořádající klub .

Kalendář závodů MČR zveřejním začátkem ledna .

Chci Vás poprosit o spolupráci  a věřím že si nebudeme dělat naschvály . Vím že čím víc lidí tím více nápadů a názorů, ale je třeba si uvědomit že do každé  práce, kterou někdo odvedl musel dát nemalé úsilí  a kus svého volného času .

Pokud máte chvíli a chcete semnou komunikovat neváhejte a volejte 775 985 501  nebo pište  kopecky-jar@seznam.cz . Samozřejmě jsem i na faceboku.

 

Zbývá nám pár dní a máme tu krásné Vánoční svátky a konec roku 2014.

Jako nový předseda sekce Electro Buggy Vám všem přeji pohodové Vánoční svátky a do Nového Roku  2015 hodně štěstí ne jenom v osobním životě, ale i v našem krásném koníčku.

 

Jaroslav Kopecký