Program portálu Masters na nejbližší dobu

Igor Vlahovič


Nyní ve zkratce, na které reportáže z akcí se můžete těšit v nejlbližší době. Je toho celkem dost a bylo potřeba si vybrat a rozdělit případně čas.

 

29.11. – 30.11.2014

Přijal jsem pozvání na dokumentování PAUL WALKER Memorial 2014. Sice se nejedná o akci zaměřenou na RC modely aut, nicméně já tam budu pořizovat záznamy včetně foto tuninigových aut, krásných girl a jízdní akce. Bude to ojedinělá akce a mohla by se líbit i mnohým drifterům. Navíc tam budu mít svůj RC model BMW M3 GT, které se také projede možná po Masarykově okruhu a bude se fotit s reálnými „kárami“, které mnohdy budou dle série FAST and FURIOUS.

V sobotu jsem pozván na večerní párty v klubu Palatin. V neděli pak od 14. hodin budu dokumentovat sraz příznivců Paula Walkera na Masarykově okruhu a jejich spanilou jízdu zakončenou na parkovišti u Olympia Brno.

 

6.12.2014

Zde jsem se rozhodl podpořit pořadatele Raybeck Cupu offroad v Letovicích, kde jsem byl taktéž pozván. Zde si poprvé vyzkouším nový typ online reportu. Dráha má být zajímavá, ceny také a má se jednat o mikulášský závod. O zábavu tak bude postaráno. Bude se spíše jednat o komorní akci a tak bude na online report poměrně klid.

7.12.2014

Zavítám do Hrotovic na první kolo ETS série, která se vyznačuje velkou účastí jezdců z celé Evropy a vysokou pořadatelskou úrovní díky firmě Mibosport. V pátek série začíná, v sobotu jsou kvalifikace, ale neděle bude ve znamení finálových jízd a zde již budu přítomen. A snad se mi podaří zaujmout online zprávami opět jiným způsobem, který si snad nacvičím a vyzkouším na Raybeck Cupu.

 

Ze všech plánovaných akcí bude vždy fotogalerie a video záznam.