FB skupina, poděkování a obsah Masters

Igor Vlahovič


1. skupina na sociální síti FB byla založena moji osobou a postupně se do ní hlasí další členové. Buď je přidávám já, ale nastavil jsem možnost se přidávat navzájem. Zde se může diskutovat o MČR, pravidlech a všem ostatním. Diskuse se již pomalu rozjíždí a já děkuji za slušnost při vystupování v diskusi

2. děkuji tímto také všem, kteří se nějakou měrou podílejí na vytváření obsahové stránky tohoto portálu. V podstatě všem autorům, kteří zasílají či jen zaslali své příspěvky. Protože každý názor na závod, model, nějaká zkušenost zde zveřejněná může být informací pro ostatní. A to hlavně pro nově přichozí. A statistika hovoří v současnosti o 27,9% nových čtenářích.

""

Proto, pokud máte nějaký postřeh ze závodů, nějakou zkušenost z nich. Nebo postřehy při užívání RC modelu, příslušenství apod., nebojte se něco napsat a poslat zde do redakce. Rád to bez prodlevy zveřejním vaším jménem.

3. obsahová stránka portálu z mé strany je zaběhlá. Pravidelně se zde objevují reprotáže ze závodů, pozvánky na závody a novinky ze zahraničí. Plus vaše příspěvky především v podobě reportáží ze závodů. Pokud by jste měli konrétmí představu, co by se ještě mělo na portálu objevit, napište do redakce. V současné době se nevěnuji testování RC modelů aut. Ale v zimě hodlám jezdit kategorie Stock a Hobby se stejným podvozkem a porovnávat jízdní vlastnosti atd.

Takže všem děkuji za případnou spolupráci a v případě zájmu čile diskutujte na FB profilu zde https://www.facebook.com/groups/901004063260357/