Horní Jelení – připravuje se online reportáž

Igor Vlahovič


19.7.2014 se koná v Horním Jelení netradiční závod seniorů v kategorii buggy 1/8IC. Vedlejší kategorií je buggy 1/8E. Zatímco do 1/8IC se mohou hlásit pouze piloti 40 +, do volné pak kdokoliv.

Já jsem byl na tuto akci pozván a mým úkolem bude vše zdokumentovat. Navíc budu mít možnost se také poprvé svézt s modelem buggy 1/8IC. Mohu, protože jsem dosáhl věku 40ti let :-).

V sobotu tedy bude probíhat od rána online report. A to formou textu, fotogalerie. Přes den budu natáčet záběry z ruky a také z coptera DJI. Skoky buggy na offroad venkovní dráze budou určitě zajímavé.

Takže potom bude k dispozici video souhrn z této akce.

Plánuji i umístění kamery GoPro na zapůječný stroj a zajistit tak i onboard záběry z tratě. Zbytek se doladí na místě akce.

Pořadatel určitě připravil ceny pro vítěze. Já jsem ve spolupráci se společností Dr. Josef Stanislav – MOSTEX import – export zajistil speciální cenu pro tři nejlepší seniory. Můžeme prozradit, že to bude velké a dlouhé zároveň 🙂

Redakce disponuje touto technikou, která pomáhá při realizaci reportáží: Asus Zenbook UX32VD, Sony HDR CX220E, Panasonic TZ30, DJI Phantom 2 Vision +, GoPro HERO 3 WE.

Závod OLD STAR hvězd je před námi !!!

Stále je možné se přihlásit do závodu zde: http://www.myrcm.ch/myrcm/main?hId[1]=bkg&dId[E]=16818&pLa=en

Celá akce včetně reportáže je koordinována s panem Otto Götzlem (RC klub Divoké Jelení) a Miroslavem Jurenkou (RC klub Svitavy).