Velké finále Mibosport Cup!

Michal Bok


Již jen týden zbývá do posledního, finálového závodu zimního seriálu závodů RC modelů aut v měřítku 1/10 on-road a off-road MIBOSPORT CUP presented by Yokomo sezóny 2013/2014, který se uskuteční 22.3.2014 ve sportovní hale Hotel-Sport v Hrotovicích.

Tento finálový závod budě opět svátkem třeba i proto, že opět přijede pilot světové extratřídy a velký sympaťák Ronald Völker (DEU) a bezesporu se objeví i populární RC-girls. Tím hlavním jistě bude boj o celkové vítězství v jednotlivých kategoriích, jak on-road, tak off-road. K závodu je již přihlášeno přes 90 závodníků a opět více jak polovina je zahraničních což znamená velikou konkurenci a možnost porovnat své výkony s „nejbližší závodní Evropou“ zvláště pak, je-li tento závod velmi dobře dostupný v podstatě z celé ČR.

Na co vše se můžete jako aktivní účastníci finálového závodu těšit? Tak kromě vlastního závodění bude připraveno slavnostní vyhlášení nejen tohoto závodu, ale celého seriálu MIBOSPORT CUP presented by Yokomo sezóny 2013/2014. Budou připraveny speciální ceny, které se nedají jinak získat ani koupit s vlastním jménem pro všechny závodníky, kteří se přihlásí do nedělních 16:00 hod. a mají do této chvíle odjety čtyři závody.

Dále je připravena naprosto exkluzivní cena pro vylosovaného pilota, který odjel pět závodů, v podobě podvozku Ronalda Völkera BD7 Black Series včetně kompletní elektroniky a karosérie. A aby toho nebylo málo tak bude losována, ze závodníků co se zúčastnili všech závodů zimního seriálu, opět speciální cena v podobě libovolného podvozku od japonské firmy Yokomo.

Rozhodně tedy není třeba váhat s přihláškami na tento závod a samozřejmě platí, že může přijet  kdokoli, kdo v tomto seriálu závodů ještě nikdy nestartoval, třeba jen proto aby mohl porovnat  úroveň a konkurenci s jinými závody a jako malý bonus obdrží tričko seriálu Mibosport Cup.

Na shledanou se těší celý realizační tým Mibosport Cup.

""