Redaktor deníku METRO mne dokonale vyzpovídal

Igor Vlahovič


Já se nijak moc nepřipravoval na naše setkání. Byl jsem velmi potěšen zájmem o naše RC hobby z jeho strany a ze strany deníku samotného.

Než mne redakce kontaktovala, studovali mé webové stránky.

Rozhovor proběhl 7.2.2014 a místem konání byla Olympia Brno.

Probírali jsme postupně moje začátky s RC modely, první psaní do redakce Masters pro pana Jiřího Tomana, první závody, dále převzetí Masters od pana Tomana a jak je portál nyní veden, jakou má návštěvnost a kam má namířeno.

Řada přišla i na originální kousky v podobě akcí ONE LAP a SPRINT v roce 2012, pokusů s copterem DJI.

A právě se pan Babička velmi zajímal o coptera DJI Phantom a poté ho zajímaly i mé plány do budoucna s ním.

Těch informací za tu hodinku posbíral dost, ale ujistil jsem ho, že o tomto tématu by se dalo hovořit hodiny. A my měli přece jen omezený čas. Čekal ho další rozhovor. A vše musí stihnout do konce února, kdy vyjde další číslo deníku METRO pro jižní Moravu. Jedná se o lokální deník s dosahem až na 100 000 výtisků, které se dostanou ke čtenářům a to zcela zdarma.

V každém případě se redakce bude snažit do článku zahrnout to podstatné a dát i link na portál masters.cz. Pokud se tak stane, naše hobby se opět dostane ke spoustě potenciálních zájemců o RC modely aut a třeba i copterů značky DJI.

Není nutné zde zveřejňovat celý rozhovor, ale krátkou ukázku pro vás mám. Jak rozhovor začal, jak probíhal a jak končil.

Na závěr proběhlo společné focení s modely a přátelské rozloučení.

A vypadá to, že se nevidíme naposledy. Pan Babička má zájem obsah portálu Mastetrs nadále studovat.

 

Link na deník: http://www.metro.cz/