Vznikl Team Masters.cz

Igor Vlahovič


Dne 14.1.2014 se Radek Voda stal posilou redakce Masters.cz.

Vzhledem ke zvyšující se poptávce po online reportech od pořadatelů jsem dlouho přemýšlel o tom, že oslovím jednoho nadšence, který by mi občas vypomohl s vedením portálu. Respektive svými nápady a jednáním oživil jeho obsahovou náplň.

Měl jsem pouze kritérium, aby byla posila aktivní, jezdila po závodech a měla základní přehled. A to Radek Voda všechno dle mého názoru má. Navíc je mladý, má spoustu nápadů a to i zcela jiných od těch mých. A to nebude vůbec na škodu.

Věkový rozdíl ? Ten nehraje žádnou roli. Naopak – názory obou se budou lišit, ale pak vznikne zajímavý obsah ze dvou pohledů.

Takže nyní, pokud bude potřeba online reportáže nebo i klasické ze dvou závodních akcí, které se budou konat současně v jeden den, mohu já jet na jednu akci a Radek mne zastoupí na druhé.

Přirozeně jeho online reporty nebudou tak masivní, jako ty moje. Ale určitě se brzy vše naučí a bude v tom sečtený. Chce to však čas a sbírat zkušenosti.

Navíc již nyní má Radek spoustu zajímavých nápadů, co se obsahu týče. A musím se přiznat, já bych takto ani neuvažoval. Mám své zaběhlé způsoby a to díky 40+ 🙂 věkové kategorii.

Ve většině případů budeme s kolegou na závodě společně, kdy si rozdělíme úkoly a já se z toho alespoň nezblázním. Někdy je to opravdu velmi náročné.

Všechno chce svůj čas a já pevně věřím, že ve „zkušební době“ Radek obstojí a stane se tak časem redaktorem tohoto portálu. Já se pak jmenuji do funkce šéfredaktora :-). Ale to až později 🙂

Buďte na mého nového kolegu milý, protože jeho premiéra již brzy přijde !!!

Nyní už není co dodat.

Držte nám oběma palce a společně se budeme snažit udržovat sledovanost tohoto portálu na nejvyšší možné úrovni.