ETS Round 1 Hrotovice (CZ)

Igor Vlahovič


Již tento víkend zavítá první kolo ETS 2013/2014 do Hrotovic. Tentokráte se zde bude konat první závod z celkového počtu 6ti závodů. A kde se ještě závody pojedou ?

 

Round 2 – Německo

Round 3 – Španělsko

Round 4 – Rakousko

Round 5 – Lucembursko

Round 6 – Slovensko

 

První kolo tedy bude v Hrotovicích. Program je následující:

PÁ – volné tréninky

SO – měřené kvalifikace

NE – finále

 

Startovní listina je neskutečnš naplněna. 291 elektronických přihlášek. To tu snad v Hrotovicích ještě nebylo. Kolik skupin bude muset být a jak to bude s organizací závodu ? To je na Uwe Rheinardovi a Scotty Ernstovi. Scotty bude celý závod komentovat a to naprosto famózním způsobem, který má drive v každou chvíli. A je jedno, jaká skupina jede. Věnuje se všem.

Celý závod připraví tým kolem Mibosportu a Michala Boka. Tento tým bude zároveň pomáhat s průběhem. Sporthotel v Hrotovicích je hodně reprezentativní. O tom není pochyb.

 

Kategorie:

– Modified Ride Class

– Pro Stock 13,5 Class

– Formule 1 Class

 

Technické specifikace kategorií najdete na stránkách pořadatele: http://ets.redrc.net/. Najdete tam termíny závodů a další podrobnosti.

Co se týče účasti: opravdu je velká. Já ani neprojížděl celý seznam. Ale jen účast Davida Ronnefalka, Naoto Matsakury, Juho Levanena, Dominica Vogela, Martina Hudyho, Ronalda Volkera, Marca Rheinarda… plus naše špička v čele s Markem Černým. Ale i start Karla Novotného je novinka v onroad třídě ETS. Stačí se podívat a studovat STARTOVNÍ LISTINU. Posuďte sami, jak je to obsazené.

Co ještě v základu napsat ?

Snad jen to, že ETS je opět v Hrotovicích a není to poprvé. Účas je stále vyšší a to svědčí o oblibě nejen této destinace, ale i o úrovni pořadatelské. Kdo nebude závodit, měl by přijet zažít tu atmosféru.

A v neděli bude portál Masters přítomen a bude probíhat na tomto portále online report. Finále je prostě finále. Tam to teprve graduje.

 

See you later..