Czech Drift Serie na Masarykově okruhu a nejen to…

Igor Vlahovič


V dat 13. – 15.9.2013 se koná jako minulý rok na Masarykově okruhu akce Masaryk Racing Days.

V termínu 14. – 15.9.2013 bude probíhat závod RC modelů v Driftu, což bude velmi zajímavá podívaná. Kromě toho je připraven další bohatý doprovodný program. Zde jsou podrobnosti k akci:



Masaryk Racing Days jsou zábavní víkend pro rodiny spojený se závody Mezinárodního mistrovství České republiky automobilů. Náštěvníci se mohou na dráze těšit na závěrečný boj české okruhové elity o tituly českých mistrů, ve volném čase je čeká atraktivní doprovodný program, závody v motokárách a řada dalších atrakcí. Po pilotním ročníku v roce 2012 tak Masaryk Racing Days trvale nahrazují v kalendáři Automotodromu Brno Podzimní cenu.

Na dráze se návštěvníkům představí kompletní česká okruhová elita ve vozech jako je Ferrari 430 GT3, Lamborghini Gallardo nebo Mercedes SLS. V šampionátu Divize 4 bojují nejlepší automobiloví jezdci z celé střední Evropy, v Divizi 3 se pak představí elita ve formulových vozech.

Návštěvníci se mohou těšit i na přehlídku českých historických formulí a jejich předváděcí jízdu po Masarykově okruhu.

Doprovodný program

Motokárové závody – zajezděte si se svými přáteli o hodnotné ceny na naší motokárové dráze. Dráha je otevřena po celý den a platí na ní zvýhodněné jízdné

Pit Stop – mohli byste pracovat u profesionálního týmu v F1? Vyzkoušejte si, jak rychle dokážete vyměnit kolo u skutečné formule

Škola smyku – vyzkoušejte si na naší kluzné dráze, jak dobře se dokážete vypořádat se smykem.

RC modely – pro všechny malé závodníky máme připravenu dráhu pro RC modely s instruktorem a dohledem – toto budu mít na starosti já osobně. K dispozici budou tři modely k vyzkoušení. Nebude chybět ani FG Porsche 911GT3.