XRAY CHALLENGE GRAND FINAL 2013 – TRENČÍN

Martin Kořínek


Napětí, úžasná podívaná na hvězdy světových závodů, krásná asfaltová dráha, zajímavé kategorie včetně silničních 1/8 s maximálkou 150km/h!

Víkend 4 a 5.května se uskuteční v Trenčíně jako již tradičně velké finále XRAY CHALLENGE, které nabízí za startovné jednodenního běžného závodu dvoudenní prémiový závod na krásném asfaltovém závodním okruhu v Trenčíně, přímo u výrobního závodu firmy XRAY.
Tenhle závod však není jen závodem mezi lidmi, které znáte ze závodů po ČR. Již nyní jsou přihlášení závodníci z mnoha zemí Evropy a to i do kategorií, které jsou pro některé z Vás něčím zajímavé a to například formule. Kdy se Vám poštěstí závodit s italskými piloty?
Samozřejmě i v dalších kategoriích je spousta zahraničních pilotů a tak když zrovna nebudete závodit, můžete shlédnout v akci několik nejlepších pilotů světa.
Alex Hagberg – finalista mistrovství světa a Evropy Touring Car 1/10 Elektro, finalista mistrovství světa a Evropy Touring Car 1/10 Nitro.

"alex_.jpg"

 

Francesco Martini – mistr Itálie a velmi úspěšný závodník v mnoha kategoriích Touring Car 1/10 Elektro.

"francesco.jpg"

 

Martin Christensen – mistr Evropy a jeden z nejlepších světových pilotů především v kategorii Touring Car 1/10 Nitro.

"martinch.jpg.jpg"

 

Alessio Menicucci – několika násobný mistr Itálie v kategorii Modified i Stock a finalista ETS.

"alessio_.jpg"

 

XRAY CHALLENGE GRAND FINAL a Martin Hudy. Kdy jednodušeji mít dva dny na veškeré informace ohledně nastavení podvozku XRAY přímo od konstruktéra Martina Hudy.
Využijte tedy tohoto závodu také k získání veškerých informací k optimálnímu nastavování podvozku XRAY. Na setkání s Vámi se těší Martin Hudy.

"mhudy.jpg"

 

 

 

XRAY GRAND FINAL – NENECHTE SI UJÍT VELKÝ ZÁŽITEK