Model pro sezónu MČR Porsche 2013 připraven

Igor Vlahovič


Již zítra startuje sezóna velkých měřítek LS onroad a to závodem ve Slavkově u Brna.

V sobotu se jede MČR Porsche, které je opět velmi slušně obsazené. Startovní listina čítá skoko 30 pilotů, kde některé tváře budou zcela nové. V takovém počtu bude jistě bohatá konkurence a tak jsem si vzal za úkol:

– na konci sezóny být mezi 10ti nejlepšími piloty.

Proč tak skromě ?

Protože kromě závodění budu z každého závodu a to i v neděli z MČR TC, EKO, F1 (pokud pojedu) dělat online reportáže. Tak jako minulý rok. A to je samozřejmě náročné. Víc budu psát, natáčet a fotit, než se starat o model :-). Na to tam naštěstí mám hodné kolegy…

Generálním sponozem MČR Porsche je i pro tuto sezónu 2013 CERTINA. Na spolupráci a propagaci jsme se dohodli se zástupci pro ČR i pro tuto sezónu. K dispozici jsem dostal nové logo k výročí firmy a to včetně nového video spotu, který bude doprovázet záznamy. Další spoluprací jsem samozřejmě poctěn.

Podporovat mne bude i pořadatel, za což mu také děkuji. A bude se starat hlavně o můj model. Já jsem opravdu spíše do těch elekter :-).

Model FG mám tedy připraven. Já jsem dostal startovní číslo 8 a budu jej mít celou sezónu. Dál jsem polepil karoserii samolepkami a co nejvíce ji vyleštil. Jedu tu, co minulý rok. Je v dobrém stavu.

Model je díky Bayer Racing komplětně vyčištěn, naleštěn a já už zkusil i elektroniku. Vše funguje.

Zítra na dráze se jen doladí motorická část a brzdy. Jedou se i na přední nápravě.

Kola už mám značená novou modrou nálepkou. Takže oproti minulé sezóně změna.

Mám i jiné pružiny. Zbytek je bez výrazných změn.

Já si pojedu každý závod užít nejen redaktorsky, ale i zažít trochu toho adrenalinu. Protože pokud se pojedou všechny finále jak minulý rok, dostat se do A finále bude občas oříšek. Ale jak jsem psal: do 10ti nejlepších na konci sezóny :-).

Takže zítra začíná první online report. Držte mi všichni palce, ať to vše zvládnu. Těšte se na další podrobnosti ohledně cen, sponozoringu a další informace.

V galerii můj model připraven na sezónu – je jako nový.