Poslední závod Rychvaldského poháru nyní na studio-tv

Igor Vlahovič


O víkendu patřil Rychvald rychlým strojům. Tělocvična základní školy se proměnila v obrovské závodiště, šatny v boxy a depa.

Tyto nadšené lidi spojuje fantastický koníček, který dokáže spojit všechny generace a děti si navíc obohatí své technické znalosti.

Na programu zde byl poslední závod rychvaldského poháru rádiem řízených modelů terénních vozidel a zároveň poslední závod zimní sezóny offroad, který pořád RC Team Rychvald a dům dětí a mládeže Rychvald.

Jde o poslední závod v této tělocvičně. Příští zimní sezóna startuje v Bílovci. Současná tělocvična svými rozměry nevyhovuje k pořádání větších akcí i za mezinárodní účasti. Například pro cestovní modely je potřeba daleko větší dráhy, než je možno zde postavit.

O tom že je o závod velký zájem svědčí i počet podaných přihlášek. K závodům se přihlásilo 73 jezdců. Mezi nimi je i spousta juniorů. Soutěžilo se ve čtyřech kategoriích…

Výsledky a další zajímavosti o závodu naleznete na www.masters.cz

 

Originál textu a záznam najdete na tomto linku: http://www.studio-tv.cz/index.php?option=com_hwdmediashare&view=mediaitem&id=69&Itemid=433

 

Zdroj textu a videa: studio-tv.cz