Mibosport Cup jde do čtvrtého závodu

Michal Bok


Ještě předtím, než bych vás chtěl pozvat na čtvrtý závod, rád bych vám a vašim rodinám popřál hezké, klidné svátky a věřím, že do nového roku si s vámi popřeji osobně na závodech.

MIBOSPORT Cup míří do své poloviny mezi svátky 29.12. a bude to i díky vytrvalostnímu závodu Yokomo GT, jakožto určitě jednoho z hlavních vrcholů této kobercové sezóny a seriálu. Věříme také v to nejlepší na konec roku a tak se budeme snažit, aby jste na tento závod určitě nezapomněli. Již nyní se můžete těšit například na RC GIRLS ve vánočním oblečku, které s námi budou po celou dobu závodu.

Svoji účastí se také můžete ještě více přiblížit závěrečným cenám v losování o podvozky Yokomo, regulátory LRP Flow. Čtvrý závod bude již také předposlední možností potrénovat v podmínkách blížícího se závodu Euro Touring Series.

Startovní listina týden před startem čítá na 100 přihlášených jezdců včetně mnoha zahraničních návštěv, jako tomu je tradičně u této série. Můžete se tak porovnat s jezdci, se kterými se normálně nikde jinde nesetkáte. Doufám, že tentokrát jako češi vyhrajeme více kategorií, minule patřily všechny kromě Yokomo GT pouze zahraničním jezdcům. Opět je připraveno na 40 pohárů. Bude tentokrát vylosováno poprvé nějaké finále offroadů pro sprint o 1000 Kč? Minule bylo vylosováno Modified finále B a byla to opět velká show, ve které zvítězil rakouský jezdec Jakob Zündel.

Opět v pátek bude tradiční trénink a to nejpozději od 17:00 na onroad a od 18:00 na offroad dráze do 23:30 jako obvykle.

PŘIHLÁŠKA ———– STARTOVNÍ LISTINA

8h Yokomo GT

Ojedinělá akce a to správné přátelské zakončení tohoto roku týmovým závodem. Putovní 30cm pohár je již pro první tým připraven a také každý z prvních tří týmů obdrží cenu. Nyní je na startu 9 týmů, věříme, že ten desátý minimálně ještě přibude. Tento závod se započítává do celkového hodnocení a určitě velice promluví do pořadí. Bude to zábava a tak kdo se chce zúčastnit, tak neváhejte.

INFORMACE ———– PŘIHLÁŠKA A STARTOVNÍ LISTINA

Těšíme se na setkání u čtvrté show jménem MIBOSPORT Cup, věříme, že si to všichni opět užijeme a bude opět skvělá atmosféra, kterou dělají všichni účastníci bez kterých by tyto závody nebyly tím, čím jsou. Stějně jako ETS není o prvních deseti jezdcích, ale atmosféru závodu dělá všech 300 jezdců co je na startu!

VŠE PODSTATNÉ ZE TŘETÍHO ZÁVODU:

Report: www.mibosport.com/mibosport/9-ZAVODY-MIBOSPORT-CUP/10-3-zavod-01-12-2012

Report RedRC: www.redrc.net/2012/12/mibosport-cup-rd3-report/

Průběžné pořadí po 3 závodech: www.myrcm.ch/myrcm/main?pLa=cz&tId=C&hId[1]=org&dId[O]=6957

Intro video MIBOSPORT Cup: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MsTVHuCD3QY