Tipovací soutěž s portálem Masters jde do finále

Igor Vlahovič


Tato soutěž odstartovala dne 22.11.2012 a každý čtenář tohoto portálu a samozřejmě i návštěvník může tipovat do 24.12.2012, jaké pořadové číslo bude mít poslední zveřejněný příspěvek v tomto roce, tedy 2012.

Podrobnosti a nápovědu nalezente na úvodním článku viz https://www.masters.cz/clanek/3191/jake-cislo-bude-mit-posledni-prispevek-v-roce-2012-. Najdete tam i malou nápovědu, jak k tomuto údaji dojít bez zbytečného střílení od boku.

Prozatím do redakce došlo velmi málo odpovědí. Ale všechny tipy jsou poměrně blízko u sebe a jejich zasílatelé zřejmě pravidelně sledují tento portál a jak je aktualizován.

Menší počet zvyšuje možnost výhry. Ale jak pravidla hovoří, vítězí je ten, kdo bude nejblíže skutečnému číslu. Při shodě se pak bude losovat nezávislou osobou.

A co čeká na výherce této soutěže, která je poslední  roce 2012 ? A udělá si tak „druhé Vánoce“ ?

Cenou je model Losi Micro-Desert Truck 1:36 RTR. Stačí tedy nabít akumulátor a vyrazit na jízdu. Model je malého měřítka a využijete jej na velmi malém prostoru, ale ani lehkého terénu se nezalekne.

Neváhejte, krátce zapřemýšlejte a do 24.12.2012 do půlnoci zasílejte své odpovědi na redakční mail ajgor.vlahovic@gmail.com.

Mnozí zřejmě takticky počkají až do 24.12.2012, aby jejich propočet a tip byl ulehčen.

Nápověda: aktuální číslo příspěvku vždy najdete po otevření jakéhokoliv článku na tomto portálu. A jelikož jsem se setkal s reakcí, že je těžké najít číslo aktuálního článku, redakce vám tedy napoví ještě o něco více.

Otevřete článek na tomto portálu a hledejete údaj ve stavovém řádku prohlížeče :-). Ale trochu toho počítání a tip už nechám na vás.

Informace: soutěž končí 31.12.2012 a výherce bude znám nejpozději 2.1.2013. Výherce bude kontaktován redakcí prostřednitvím e-mailu. Jeho jméno zde bude zveřejněno.