MIBOSPORT CUP pokračuje 3. závodem

Michal Bok


Opět tradičně v sobotu je na programu pokračování série svým třetím závodem a tak třetí možnost k zisku bodům, přiblížit se účastí závěrečným cenám v losování o podvozky Yokomo, regulátory LRP Flow a také další trénink v podmínkách blížícího se závodu Euro Touring Series. Startovní listina týden před startem čítá na 100 přihlášených jezdců včetně mnoha zahraničních návštěv, jako tomu je tradičně u této série.

Opět je připraveno na 40 pohárů, včetně dvou nových cen, hvězdy závodu a juniora, který nejvíce oslní. Bude vylosováno poprvé nějaké finále offroadů pro spint o 1000 Kč? Minulá velká show Modified finále A a překvapivý, ale zasloužený vítěz Michal Blahovský.

Co vás v jednotlivých kategoriích čeká:

2wd – souboj českých jezdců s rakouskou konkurencí v čele s finalistem mistrovství Evropy René Traunerem, porazí ho někdo a odnese si tento cenný skalp?

4wd – z důvodu účasti Martina Bayera na MS 1/8 buggy, kterému touto cestou přeji hodně štěstí, bude tento závod jeden z těch nejdůležitějších v celém seriálu. Zopakuje Petr Hanák výsledky z minulých dvou závodů a dojede si poprvé pro vítězství? Bude to určitě jeden z nejvyrovanějších závodů a kdo bude chtít určitě promluvit do pořadí je Michal Orlowski z Polska (mladý, nadějný pravidelný účastník závodů EOS a ETS)

Formule – vítěz prvního závodu Kurt Hubeny nebo vítěz druhého závodu Toni Stangl nebo celkový vítěz ETS Herbert Weber nebo někdo zazáří z českých jezdců?

Stock Zero 17.5T – dokáže někdo porazit Zdenko Kunáka a jak si povede v této kategorii vítěz prvních dvou závodů Yokomo GT Jaroslav Vala, dvě hlavní to otázky třetího závodu

Yokomo GT – opět početnější startovní pole v této kategorii a souboje očekávaných jezdců ke kterým se určitě zapojí skvěle jedoucí v kategorii Stock Adam Dubák

Modified – královská to kategorie, kde se to ve startovní listině hemží zahraničními a velice úspěšnými jezci. Výzva pro české jezdce a možnost se tak porovnat s jinými soupeři než jsou tradičně zvyklí.

Těšíme se na setkání u třetí show jménem MIBOSPORT Cup, věříme, že si to všichni opět užijeme a bude opět skvělá atmosféra, kterou dělají všichni účastníci bez kterých by tyto závody nebyly tím, čím jsou. Stějně jako ETS není o prvních deseti jezdcích, ale atmosféru závodu dělá všech 300 jezdců co je na startu.

VŠE PODSTATNÉ Z DRUHÉHO ZÁVODU:

Report: http://www.mibosport.com/mibosport/9-ZAVODY-MIBOSPORT-CUP/9-2-zavod-11-11-2012

Report RedRC: http://www.redrc.net/2012/11/mibosport-cup-rd2-report/

Intro MIBOSPORT Cup: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MsTVHuCD3QY

 

PŘIHLÁŠKA:
http://www.myrcm.ch/myrcm/main?pLa=cz&hId[1]=bkg&dId[E]=10512

STARTOVNÍ LISTINA:
http://www.myrcm.ch/myrcm/main?lType=rList&pLa=cz&hId[1]=bkg&dLt=reg&dId[E]=10512&pId[E]=4