1.EUROPEAN RC DRIFT BATTLE 2012 info

Igor Vlahovič


Ano, příznivci RC Driftů jsou na pozoru. 29.9.2012 se otevřou brány obchodního střediska Futurum v Brně a piloti modelů poměří zde své dovednosti. Dovednosti umět řídit model smykem a to co nejlépe.

Já tuto disciplínu moc neznám a tak jsem sám zvědav, co se bude dít.

Startovní listina již nyní čítá 36 pilotů. A to nejen z naší republiky. Borci z Polska, Litvy, Slovenska jsou na seznamu. A to není konečná. Jedná se o účasti Rakouska, Španělska…

Jak to vypadá aktuální se můžete podívat ZDE.

Nyní bych rád objasnil všem roli portálu Masters.cz na tomto šampionátu.

OLD SKULL RC jako pořadatel mne oslovil, zda bych nepřijal roli rozhodčího na tomto závodě. Ale jak mám hodnotit něco, čemu nerozumím a nikdy jsem to aktivně nejezdil. A tak jsem pořadateli navrhnul lepší variantu. Roli mediálního partnera.

V reportování jsem přece jen poněkud lepší a vyznám se v tom. A tak byla otevřena spolupráce a portál Masters.cz je mediálním partnerem akce. Čehož si já velmi vážím.

Díky mé účasti se čtenáři tohoto portálu mohou těšit na podrobný ONLINE REPORT. A nejen na to. Na řadu přijdou aktuální foto z akce a také video vstupy. To vše bude nahráváno přímo z místa dění v krátkých intervalech.

Jedná se o ojedinělou akci svého druhu a ta si zaslouží podporu. Se vším všudy.

Další podrobnosti budou sděleny ve spolupráci s pořadatelem akce.

 

Na závěr názor laika 🙂

Drift = smyk. Tedy se bude jednat o řízení RC modelu smykem. A pilot to musí umět co nejlépe. A pak přijdou duely – souboje mezi dvěma borci. Kdo trať proddriftuje nejlépe, vítězí. No nebude to dostatečný adrenalin ?