Výsledek mini soutěže TOP SPEED, poslední info před akcí

Igor Vlahovič


1. Mini soutěž

Čtenáři tohoto portálu mohli do 30., repsektive do 31.7.2012 tipovat, jakou rychlost jsme dosáhli s modelem TRAXXAS XO-1 v rámci generální zkoušky na Masarykově okruhu v prostorách cílové rovinky.

O tuto soutěž nebyl příliš velký zájem a i počet odpovědí tomu odpovídal. Nicméně to nic nemění na faktu, že jeden z tipujících byl nejblíže prozatím nejvyšší dosáhnuté rychlosti. Přirozeně do startu ostré akce, kde může být současná hodnota překonána, nebudeme zde dosažený údaj zveřejňovat.

V každém případě byl nejblíže Martin PAVLÍK s tipem 178,2 km/h. Martin byl již kontaktován redakcí a získal tak vstup na akci SPRINT 2012, která je samozřejmě neveřejná. Kromě toho obdrží na akci pozornost redakce. Pokud se nebude moci zúčastnit, bude mu předána pozornost jinak.

2. SPRINT 2012

Počasí má být 8.8.2012 příznivé a nebude se muset termín akce posouvat. Na akci budou přítomni sponzoři akce, realizační tým a dále pak novináři, případně štáb TV Nova. Ten potvrdí účast až v den konání akce ráno.

Akce proběhne ve dvou částech:

1. nejméně třemi ostrými průjezdy po cílové rovince Masarykova okruhu se otestuje maximální rychlost modelu TRAXXAS XO-1

2. v druhé části se provede srovnání výkonu ta zrychlení tohoto modelu proti motocyklům a sportovnímu autu. Půjde o sprint na zhruba 200 m s pevným startem. Vše bude startovat hosteska Lenka. Podotýkám, že nejde o pokoření soupeřů, ale o demonstraci výkonů !!!

Mezi jednotlivými částmi budou krátké přestávky. Tak stejně i mezi jízdami.

Realizační tým má sraz v areálu po 12:30, sponzoři a ostatní hosté jsou vítáni lehce před 13. hodinou.

To vše tedy 8.8.2012 od 13 do 14 hodin.

Držte nám palce, ať vše dopadne tak, jak při generálním testu.