SPRINT 2012 – mini soutěž

Igor Vlahovič


Akce proběhne 8.8.2012. V rámci této „show“ se bude měřit maximální rychlost modelu TRAXXAS XO-1 a kromě toho se porovná výkon modelu oproti motocyklům a autu z pevného startu / případně letmého startu.

Generální zkouška je za námi a vše je připraveno. A nyní pozor !

V souvislosti s touto akcí můžete zasílat do redakce Masters.cz tipy na maximální dosaženou rychlost tohoto RC supersportu, která byla zaznamenána při generální zkoušce. Všechny odpovědi budou zaznamenány a po skončení této mini soutěže zveřejněny.

Pro ty, co model zatím neznají: měřítko 1/7, elektrický pohon 4WD, motor MAMBA MONSTER 1,5kV, RTR provedení a výrobce udává 100 mph (160 km/h).

Údaj o maximální rychlosti dosažené při generální zkoušce zasílejte ve tvaru např. 90,8 km/h. (tedy ne pouze zaokrouhlený údaj). Měření probíhalo pomocí GPS. Kdo bude nejblíže našemu údaji, bude mít možnost být jednak osobně přítomen na akci dne 8.8.2012 a kromě toho obdrží malý dárek (tento nezávisle na účasti). V případě shodných tipů proběhne losování. Pokud nebude přesný tip, vítězí ten, kdo bude nejblíže našemu údaji.

Akce je neveřejná, tedy pouze za účasti sponzorů, novinářů a případně TV. A vidět vše na vlastní oči je určitě lepší zážitek, než se dívat později na záznam.

Uzávěrka všech tipů je 31.7.2012 večer. Výherce bude kontaktován na e-mailovou adresu, kterou zaslal svoji odpověď.

 

S blížícím se termínem akce byla vytvořena nová „mezinárodní“ upoutávka:

POZN: z této soutěže jsou vyloučeni členové realizačního týmu a sponzoři akce.