Stage 2 – SPRINT 2012 sponzoři potvrzeni, akce je jistá

Igor Vlahovič


Já si myslel, že plánování této akce bude jednodušší než ONE LAP. Ale jak jsem zjistil, opak je pravdou. Nicméně vše se završilo a po několika jednáních vám mohu představit všechny sponzory akce SPRINT 2012.

Pro ty co něvědí o co půjde, stačí navštívit tento dřívější článek. Ale ve zkratce: bude se testovat RC supersport TRAXXAS XO-1 na cílové rovince Masarykova okuhu Brno dne 8.8.2012 a bude se jezdit více jak 150 km/h. Kromě toho budou probíhat sprinty oproti motocyklům a sportovnímu autu.

Na konci týdne vám tedy mohu s určitostí představit sponzory celé akce, kteří se nemalou měrou budou podílet na realizaci. Zatímco Masarykův okruh Brno poskytl prostor pro akci, společnost Černý a STS přijedou se svými stroji. Další subjekty pak sponzorují samotný model TRAXXAS XO-1.

 

Sponzoři akce jsou tedy kompletní a jsou to tyto subjekty:

Masarykův okruh – poskytne areál paddocku a cílové rovinky

FA Černý prodejní automaty – poskytne dva motocykly značek Suzuki GSX 600F a Yamaha FZR1000 po sprint a letmý start

STS Chvojkovice Brod – poskytne sportovní vůz Porsche 911 pro sprint

ASTRA s.r.o. – výhradní dodavatel dotovaného modelu TRAXXAS XO-1. Společnost dodá sadu náhradních akumulátorů, abych nemusel na místě akce nabíjet

CENTRUMSPED s.r.o – dílčí sponzor modelu

TEDOKA s.r.o. – dílčí sponzor modelu

Etrafika.cz – dílčí sponzor modelu

FREE ZONE Brno – dílčí sponzor modelu

 

V tento den již na karoserii modelu jsou další reklamní loga. Model tak postupně získává na „kráse“ a během příštího týdne již bude zcela hotov co se propagace týče. Fakt je ten, že model sám o sobě je nádherný a design již mnoha přihlížejícím bral dech.

Jakmile bude model zcela hotov, musím připravit první článek pro Modell Hobby magazín, který má jako první zájem o představení modelu.

Já jen připomenu termín konání: 8.8.2012 a já doufám, že bude opět krásné počasí.

Co se TV týče, pak televize Nova přislíbila účast a nyní se jedná na vyšších místech o tom, zda přijedou na 100%.

To jsou tedy aktuální informace a pokud se dostane tento projekt do další fáze, bude vás portál Masters.cz informovat.