Prezentace RC modelů na Vysočině – přípravy

Igor Vlahovič


A ani u této akce nemohu ponechat nic náhodě a příprava musí být dokonalá. I když vše proběhne až ve čtvrtek 26.4.2012, již nyní jsem vše musel zkontrolovat a připravit.

Nemám doma zrovna málo modelů a tak práce trvala poněkud déle. Každý model jsem rozdělal, zkontroloval, promazal a zkusil jeho funkčnost.

Na akci budou ihned jezdit tři modely a ostatní kromě Formule 1 pojedou jen, co je spáruji s vybranou RC soupravou. Ty budou na akci tři.

Zadavatel akce požaduje minimálně dva modely pro jízdu. Na místě se bude domluvat, zda se pojede soutěž po vytyčené trati s jedním nebo se dvěma modely.

Trať se vytyčí zapůjčenými plastovými pokličkami, které mi zapůjčil kamarád Pavel Bartoněk. Jsou žluté a budou dobře vidět.

Protože má být krásné počasí, dokud bude možnost, vše by mělo probíhat na hotelové terase. Večer se pak přesuneme do hotelu.

A co jsem tedy připravil na prezentaci  a co je ihned pojízdné ?

 

Tamiya TT-01E – zapneme a jedeme

Xray T2R – zapneme a ihned jedeme

Axial SCX-10 – zapneme a ihned jedeme

Tamiya CC-01 – zapneme a ihned jedeme

Serpent S100 – stačí přehodit přijímač a spárovat se soupravou

Tamiya F103 – pouze na ukázku, bez elektroniky

Losi Rally Micro Car – zapneme a ihned jedeme

 

Modely budou řízeny třemi soupravami dle potřeby:

Spektrum DX3R

Spektrum DX3E

Losi DSM

 

Místo konání: hotel Devět Skal, Sněžné

Doprovod: bude mi jej dělat moje žena

Galerie jen potvrzuje výše napsané. Ani vám nemusím popisovat, jak žena byla nadšená, když jsem to vše připravoval v kuchyni a vypadalo to tam, jako po bombovém útoku :-).

Z této akce sice nebude online report (bude hodně práce), ale po akci následující den bude určitě reportík, video a galerie.