Krásné Vánoce a šťastný Nový rok 2012

Igor Vlahovič


Blíží se konec roku 2011 a jak je tomu zvykem, chtěl bych vám všem touto cestou popřát krásné prožití svátků Vánočních a samozřejmě vše nejlepší do Nového roku 2012.

Zároveň bych chtěl poděkovat všem čtenářům za sledovanost. Sponzorům pak za přízeň v tomto roce a za jejich podporu. Bez ní by nebylo možné zrealizovat spoustu projektů.

S většinou sponzorů na tomto portálu pokračuje spolupráce i v dalším roce. Těm, kteří odchází velmi děkuji za projevenou důvěru. Na spolupráci s novými subjekty se velice těším.

1.1.2012 tedy dojde k drobným změnám v oblasti bannerů. Ostatní zůstává beze změn.

V tomto roce se uskutečnilo hodně zajímavých projektů, bylo návázána spousta kontaktů. V roce 2012 bude tato aktivita pokračovat a v plánu je ještě mnoho dalších věcí. Na ty bude postupně přicházet.

Nadále bude portál Masters spolupracovat s RC kluby, portálem RC Magazine a bude podporovat RC AČR formou propagace.

Opět se těším taktéž na spolupráci se stávajícími a novými autory, kteří se nebojí zaslat svůj příspěvek do redakce. Každý nový příspěvek je oživením tohoto portálu a jeho obsahové stránky. Pak si zde najde své snad každý příznivec RC modelů aut.

Během Vánočních svátků nebude probíhat aktualizace tohoto portálu denně, jak je zvykem. Od ledna 2012 pak začne běžný provoz.

Na úplný závěr chci poděkovat celé své rodině za jejich podporu a pochopení pro moje maximální nasazení v oblasti RC modelů aut.