Soutěž s portálem Masters.cz o RC vrtulník

Igor Vlahovič


Jedna soutěž na tomto portále již proběhla a to v březnu tohoto roku. Tato skutečnost mě inspirovala a jelikož jsem člověk nápadu a okamžitého jednání, rozhodl jsem se pro čtenáře tohoto portálu uspořádat „Novoroční“ soutěž. Samotná soutěž je současně i poděkováním všem za přízeň v roce 2011.

Soutěží se o RC vrtulník NANOCOPTER 3G v RTR provedení. I když je tento portál zaměřen na RC modely aut, cena je zaměřena na ovládnutí vzdušného prostoru. Navíc jej zvládne ovládat opravdu každý a létat se s ním dá prakticky kdekoliv.

Pro vaši představu máte ukázku jeho letu na tomto videu: (zdrojem je server Youtube)

 

A nyní k soutěži samotné a zadané soutěžní otázce. Odpověď otázku najdete i přímo na tomto portále, někteří ji možná budou znát přímo.

 

Soutěžní otázka zní: Ve kterém roce jsem osobně převzal tento portál od původního majitele pana Jiřího Tomana ? Bylo to v roce:

a) 2008

b) 2009

c) 2010

Od 15.12.2011 tedy můžete zasílat vaši odpověď na e-mailovou adresu redakce portálu ajgor.vlahovic@gmail.com. V odpovědi prosím uvádějte celé jméno a adresu, na kterou pak bude případná výhra zaslána. Všechny správné odpovědi budou zaznamenány, špatné ihned vyřazeny. Dne 31.1.2012 ve 24:00 bude uzavřen příjem odpovědí a neprodleně bude provedeno vylosování výherce. Losování proběhne opět originálním způsobem, který ještě bude upřesněn. Výhra bude odeslána přímo redakcí Masters.cz na udanou adresu a výherce zde zveřejněn (pouze jeho jméno, město)

Soutěž probíhá od 15.12.2011 do 31.1.2012.


Pravidla soutěže portálu Masters.cz

1. Pořadatelem soutěže je provozovatel stránek Masters.cz, Igor Vlahovič, Štefáčkova 7, 628 00 Brno

2. Výhru výherci zasílá přímo redakce portálu Masters.cz

3. Výhra je zasílána pouze v rámci České republiky

4. Soutěže se nemohou zúčastnit rodinní příslušníci a provozovatel stránek Masters.cz

5. Každý soutěžící může zaslat pouze jednu odpověď na soutěžní otázku, v případě porušení tohoto pravidla bude soutěžící ze soutěže vyřazen

6. Jména, adresy a e-mailové adresy zaslané soutěžícími zůstávají uloženy u pořadatele a nejsou předávány třetím osobám, pokud to není výslovně uvedeno. Při zveřejnění výherce bude uvedeno pouze jméno a město bydliště

7. Na výhru v soutěži není právní nárok, pořadatel si vyhrazuje právo soutěž kdykoli zrušit bez udání důvodu

 

 

Ukončení soutěže

Příjem odpovědí skončil 31.1.2012 v 17:00 hodin. Celkem do redakce přišlo 55. správných odpovědí. Úplný seznam máte uveden níže. Jména byla zapisována za sebou tak, jak odpovědi chodily do redakce. Pořadí nemá vliv na výsledek losování !!!

""

Večer 31.1.2012 proběhne losování výherce. Vše bude foceno a dokumentováno na kameru, aby byla zachována objektivnost losování. Výherce bude zveřejněn ihned po losování a bude kontaktován redakcí k předání / zaslání výhry na udanou adresu.

 

Průběh losování najdete na tomto ODKAZU.