Expedice Hostěnice 30.10.2011

Igor Vlahovič


Když jsem se dozvěděl o této nedělní akci, neváhal jsem ani chvíli. Zavolal jsem organizátorovi akce Josefu Sperátovi, že jedeme i my. Tedy já a můj syn. Jen ať kdyžtak vyčkají. Narychlo jsem musel dobít baterie a zprovoznit mého Unimoga. Sny má RC soupravu v reklamaci.

Tři lidé se omluvili, ale i tak se sešlo 13 modelů. Lidí bylo o něco více a ve skupině jeli ženy, děti, chlapi a chlapci.

Na parkovišti v Hostěnicích se udělalo společné foto a pak se již vyrazilo na cestu. Ta vedla k jeskyni Pekárna a pak dále. Terén byl občas náročnější, občas ne. Ovšem sahat na modely bylo zakázáno. Pokud někdo potřeboval pomoc, pak tu byly navijáky a další vyprošťovací mechanismy. Ruce přišly na řadu až jako poslední.

V jeskyni byla krátká přestávka a pak se pokračovalo na „hlavní cestu“. Zde jsme se se synem oddělili a museli domů. Ostatní část výpravy pokračovala dále do brodů a dalších zákoutí.

Nicméně akce byla naprosto skvělá, oddychová. Pohodoví lidé, super podzimní počasí a čistý vzduch. Na akci se samozřejmě fotilo a natáčelo. To jsem měl na starosti já, protože jsem synovi půjčil své auto. A tak jsem se tomumohl věnovat naplno.

Film se skládá ze dvou částí. Ta první je energicky nabitá a je doprovázena elektronickou hudbou.

Ta druhá se pak nese ve znamení pohody a relaxu.

 

Zde je k dispozici LINK na fórum. Zde se plánují výlety, trasy a sdělují se zážitky. Stojí to za návštěvu.